KURIR PAPARACO! MILICA SE EDUKUJE NAKON NASTUPA: Noću peva, a danju se kulturno uzdiže! (FOTO)
Foto: Nemanja Nikolić

uhvaćena

KURIR PAPARACO! MILICA SE EDUKUJE NAKON NASTUPA: Noću peva, a danju se kulturno uzdiže! (FOTO)

Stars -

Ko kaže da naše estradne zvezde ne vole da se obrazuju i kulturno uzdižu? Naš paparaco uhvatio je Milicu Pavlović kako jutro nakon nastupa u jednoj crnogorskoj diskoteci provodi čitajući knjigu na nemačkom!

Atraktivna pevačica ovog leta ima pune ruke posla i skoro svako veče nastupa. Posebno je uspešna njena turneja u Crnoj Gori, jer se na svakom nastupu traži karta više, pa Milica gotovo uvek produži svoj blok pevanja.

foto: Kurir

Iako joj je naporno, ona ne dozvoljava da je radne noći iscrpe i izmore, pa dane provodi ili sunčajući se, ili u nekim intelektualnim aktivnostima.

foto: Kurir

Naš paparaco uslikao je Milicu dok uživa u pored bazena u hotelu u kom je odsela, a pored njenog besperkornog tela, za oko nam je zapalo i štivo u koje se udubila. Uhvatili smo je kako se izležava na ležaljci, pije koktel i čita knjigu, i to na engleskom. Očigledno je da Pavlovićeva odlično barata najzastupljenijim jezikom na svetu, a možda želi da krene i na strano tržište, pa se usavršava.

foto: Kurir

Uostalom, s obzirom na to da je zgodna zvezda "Granda" jedna od retkih pevačica s fakultetskom diplomom, od nje možda i nije neočekivano što letnje dane prekraćuje čitanjem.

foto: Kurir

Primetili smo i da seksi senjorita nosi papuče jednog luksuznog brenda, koje koštaju čak 600 evra! Izgleda da su joj se mnogo dopale, čim je dala toliko para za njih, budući da nema problem da nosi i stvari za široke narodne mase. Tome u prilog ide i činjenica da je Milica na sebi imala bordo kupaći kostim koji nije brendiran i koji, kako smo utvrdili, košta oko 30 evra, te stoga može da ga priušti svaka obična devojka.

Bitno je samo da ste u treningu i da vodite računa o izgledu, pa će i one "običnije" stvari stajati savršeno. Baš kao i Milici!

foto: Kurir

Kurir.rs/Jelena Stuparušić/ Foto: Nemanja Nikolić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja