Karleuša i Tošić kupili nekretnine od 2.500.000 evra!

Duško Tošić i JK okupirali Dedinje

Karleuša i Tošić kupili nekretnine od 2.500.000 evra!

Stars -
Reprezentativac Srbije obezbedio svojoj porodici luksuzne objekte u najelitnijem delu Beograda

To je džet-set!Jelena Karleuša i njen suprug Duško Tošić izvršili su okupaciju Dedinja! Kako Kurir otkriva, njihove nekretnine u elitnom delu Beograda procenjene su na dva i po miliona evra, što ih automatski svrstava u poznate ličnosti s najvrednijim stambenim objektima.- Novi dom, koji je Duško Tošić kupio svojoj ženi i ćerkama, procenjen je na dva miliona evra. Luksuzna kuća ima 550 kvadrata, pet spavaćih soba i šest kupatila, lift i bazen (koji je trenutno u izgradnji), a smeštena je u novom elitnom naselju Panorama na Dedinju. Samo dnevna soba ima više od 150 kvadrata, dok enterijer krase najskuplji mermer i drvo - otkriva izvor Kurira.On dodaje da Duško i Jelena, sem pomenute vile u kojoj žive, imaju i penthaus, koji agencije za nekretnine procenjuju na pola miliona evra:- U toj zgradi su četiri stana, od kojih jedan pripada fudbaleru Aleksandru Kolarovu, a ostala dva takođe Duškovim prijateljima iz reprezentacije. U okviru kompleksa postoje unutrašnji i spoljašnji bazeni sa slanom vodom. Baš takav Jeleni se ovih dana gradi i u vili u kojoj živi.Pored takvog muža, nije ni čudo što JK svoje rekordne honorare troši na visoku modu i visokobudžetne spotove. Može joj se!

Penthaus♦ procenjen na 500.000 evra♦ unutrašnji i spoljašnji bazeni sa slanom vodom♦ komšije su Duškovi prijatelji iz reprezentacije

Luksuzna vila♦ procenjena na 2.000.000 evra♦ 550 kvadrata♦ 150 kvadrata ima dnevna soba♦ lift, 5 spavaćih soba i 6 kupatila♦ bazen sa slanom vodom (u izgradnji)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track