UPECALI SU JE NA GOMILI SA ŠESTORICOM! Zbog prostitucije su je hapsili naočigled KRCATOG LUKS HOTELA, a sad ZEČICA IDE U PAROVE da se opere?
Foto: Printscreen Facebook

NAPRAVIĆE HAOS

UPECALI SU JE NA GOMILI SA ŠESTORICOM! Zbog prostitucije su je hapsili naočigled KRCATOG LUKS HOTELA, a sad ZEČICA IDE U PAROVE da se opere?

Stars -

Božana Vujinović, Plejbojeva zečica koja je prema Kurirovim nezvaničnim saznanjima pre nekoliko dana navodno uhapšena u jednom luksuznom hotelu u Bečićima zbog prostitucije, iduće sezone preseliće se u vilu "Parova" sa namerom da pokaže pravu sebe i otkrije pravu istinu.

Podsećanja radi, Kurir je pre mesec dana pisao o elitnoj prostituciji na primorju, a naš izvor je tada otkrio da je starleta Božana omiljena prostitutka Crnogoraca i njihovih gostiju iz inostranstva. Tako je, između ostalog, naš sagovornik kazao i da je Božana ovog leta već napravila skandal na jednoj jahti.

"Klijent je angažovao Božanu i izvesnu Aleksandru, koja radi za drugog makroa. Čim je videla Aleksandru na jahti, Božana je nasrnula na nju, jer je sumnjala da je ova ranije nameštala policiji da je uhapse zbog prostitucije. Tuču dve žene prekinuli su klijenti, Turci, koji su ih obe, sa sve koferima, izbacili na obalu", prepričao je tada sagovornik Kurira.

foto: Facebook

Božana Vujinović rođena je 1993. u Banjaluci.

2014. godine hapšena je zajedno sa Mimi Oro zbog prostitucije.

Njeno ime policija je pronašla u katalogu makroa Maksimovića.

Na Sejšelima je nedavno zaradila 10.000 evra.

Kurir.rs/Foto: Facebook screenshot

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja