NATA, MILICA I DANIJELA SE RAZGOLITILE: Izgledaju kao 1.000.000 dolara, a evo koji detalj furaju poznate dame na PLAŽI! (FOTO)
Foto: Printskrin/Instagram

svaka čast

NATA, MILICA I DANIJELA SE RAZGOLITILE: Izgledaju kao 1.000.000 dolara, a evo koji detalj furaju poznate dame na PLAŽI! (FOTO)

Stars -

Na pevačicama pršte silikoni, duge noge i dekoltei, a svoje profile na Instagramu pevačice konstantno apdejtuju novim fotkama, međutim, sada im je šou ukrala jedna manekenka!

foto: Printskrin/Instagram

Danijela Dimitrovska slikala se u običnoj pozi na plaži, ali telo joj je neobično zategnuto, a najviše se ističu duge noge. Manekenkin kupaći kostim ne izgleda nesvakidašnje, kao što se pevačice trude da izaberu što izazovniji model, jer njoj to nije potrebno.

Napravila je bum na društvenim mrežama svojim prirodnim izgledom bez silikona. Supruga Ognjena Amidžića se nije trudila ni da pozira sa aksesoarima poput šešira ili nakita oko stomaka, ali je svakako potukla i one najfatalnije cice iz sveta estrade.

foto: Printskrin/Instagram

Istina, Nataša Bekvalac je vrlo zgodna na fotkama koje stavlja na svoj Instagram. Ona je na Mikonosu pozirala u jednodelnom kupaćem kostimu. Natina poza gde se popela na prste, dok drugom rukom pridržava šešir i gleda u daljinu dobila je bezbroj emotikona ljubavi.

foto: Printskrin/Instagram

Milica Pavlović ne propušta priliku da obavesti fanove da je promenila kupaći kostim, a ovog puta pevačica je raspametila pratioce providnom haljinom kroz koju se nazire donji deo kupaćeg i vrlo izazovan dekolte. I Milica ima šešir kao i Nata, a i Jelena Karleuša ga fura ovog leta. Dakle, ove godine moderni su šeširi i seksi kupaći kostimi, uz obaveznu fotku na Instagramu.

Kuriri.rs/ N. M./ Foto: Instagram screenshot

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja