KRISTIJAN ĆE U PAROVIMA DA SLUŽI KAZNU? Nude mu 70.000 € i mogućnost da U POSEBNOJ PROSTORIJI boravi 2 SATA DNEVNO! HIT!
Foto: Damir Dervišagić

INTRIGANTNO

KRISTIJAN ĆE U PAROVIMA DA SLUŽI KAZNU? Nude mu 70.000 € i mogućnost da U POSEBNOJ PROSTORIJI boravi 2 SATA DNEVNO! HIT!

Stars -

Kristijanu Goluboviću navodno je ponuđeno 70.000 evra da pravo iz zatvora uđe u vilu "Parova", te da se ponovo zaigra rijalitija. Takođe, kako se navodi, biće mu obezbeđena i posebna soba u kojoj će moći da boravi po dva sata dnevno, ukoliko poželi da se osami ili čita.

"Golubović bi mogao da se nađe u rijalitiju koji pomera sve granice. Putem advokata je u dogovoru sa produkcijom i priča nije nimalo naivna. Ponuđeno mu je 70.000 evra za učešće, plus posebna prostorija u kojoj je tražio da boravi 2 sata dnevno, kako bi mogao da čita knjige i da se osami", započeo je priču dobro obavešten izvor, pa dodao:

"Produkcija na sve načine pokušava da ga dovede u rijaliti, i kao idealno rešenje postoji mogućnost da upravo u 'Parovima' odsluži svoju kaznu. Olakšavajuća okolnost je što će svakako 24 sata biti pred kamerama. Kristijan se nekoliko puta putem telefonskog poziva uključivao u ovaj poznati rijaliti, te nema sumnje da će ako se kockice poklope ući u novu sezonu", zaključio je izvor.

foto: Dragana Udovičić

Kurir.rs/Alo/Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja