Najnovije vesti

SAŠA POPOVIĆ ZNA KADA ĆE UMRETI I BRIGA GA! Čuvena baba Vanga direktoru Granda PROČITALA ŽIVOTNI PUT, bilo joj je potrebno ČITAVIH 5 MINUTA! JEZIVO!
Foto: Printscreen

nadaleko poznata

SAŠA POPOVIĆ ZNA KADA ĆE UMRETI I BRIGA GA! Čuvena baba Vanga direktoru Granda PROČITALA ŽIVOTNI PUT, bilo joj je potrebno ČITAVIH 5 MINUTA! JEZIVO!

Stars

Saša Popović i Lepa Brena su tokom devedesetih godina posetili čuvenu Baba Vangu želeći da saznaju što više detalja o svojoj sudbini. 

Prvi čovek Granda otkrio je da je posetio proročicu koja mu je ispričala kog datuma će da umre. Sa njim je baba Vangu posetila i cela grupa "Slatki greh" koja je u to doba harala bivšom Jugoslavijom, pa je tada i Lepoj Breni proreknuta sudbina.

Kako kaže direktor Granda, baba Vanga je predvidela raspad njihove čuvene grupe kao i vreme kada će se to dogoditi.

"Bili smo kod Vange pokojne. Tačno je to rekla! Ja kad sam seo ispred nje ona je samo rekla: "Skini naočare". Ja kažem: "Ne nosim naočare", a ona kaže:

"Sad ću te izbaciti napolje, skini naočare". Rekla je: "Deco, ovo je divno, sve je lepo, ali vi sledeće godine više nećete postojati". I onda mi je rekla ceo život... Aj sad da na pričam. Sve mi je rekla šta će da bude i kako će da bude, i tačno kako mi je rekla... Čak me je i pitala: "Hoćeš da ti kažem kada ćeš umreti?"", rekao je Popović.

"I ti sada sve znaš", pitala ga je voditeljka.

"Da. I sve mi se obistinilo, ali pazi, u dlaku! Za pet minuta mi je ispričala ceo život i rekla je: "Dobro pamti šta ću da ti kažem!" Pričala je pola srpski, pola bugarski, pošto je ona u Strumicama. Rođena je tamo, išla je u školu tamo", zaključio je čelnik Grand produkcije u emisiji "Balkanskom ulicom".

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs / Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...