SLOBA I MISICA PLANIRALI VENČANJE, A ONDA GA UHVATILA DA JE VARA?! Ti si jedan običan ŠVALER! Isto si uradio i Kiji i Luni! Detalji ŽESTOKE svađe!
Foto: Kurir/M.M.

Ne može da bude veran!

SLOBA I MISICA PLANIRALI VENČANJE, A ONDA GA UHVATILA DA JE VARA?! Ti si jedan običan ŠVALER! Isto si uradio i Kiji i Luni! Detalji ŽESTOKE svađe!

Stars -

Sloba Radanović raskinuo je sa Ljubicom Rajković, i to pred venčanje! Kako Hit ekskluzivno saznaje, pevač je pre nedelju dana stavio tačku na šestomesečnu vezu sa mis Balkana i fitnes instruktorkom.

A sve je delovalo idilično kad je Radanović 8. avgusta najavio na Instagramu da će opet da se oženi, i to godinu dana nakon najčuvenijeg ljubavnog trougla na Balkanu.

foto: Kurir/M.M.

On tada nije rešio da se skrasi pored bivše supruge Kije Kockar, s kojom je kokorak od pomirenja, ali ni pored ljubavnice Lune Dogani, koja je donedavno javno plakala za njim, već se odlučio za treću devojku Rajković. Medutim, i od nje je odustao, i to zbog njene ljubomore.

- Sloba je stalno okružen devojkama, mnoge ga jure, a Ljubica nije mogla da se nosi sa tim. Pravila mu je ljubomorne scene, non-stop ga zapitkivala ko ti je ova, ko ti je ona, zašto si joj odgovorio na Instagramu... započinje priču izvor blizak nekadašnjem paru. Kap koja je prelila čašu bila je kada se Sloba na jednom slavlju prošle nedelje pojavio sa svojom drugaricom.

Ljubica je, međutim, bila ubeđena da pevač ima nešto sa njom, pa su se posvadali na krv i nož. Ljubicu Rajkovićeva se strašno naljutila kada je na društvenim mrežama videla da Sloba i nepoznata devojka sede za istim stolom i šapuću nešto jedno drugom. Odmah ga je pozvala i počela da viče na njega: "Sad sam sigurna da me varaš! To nisam zaslužila! Ti si jedan običan švaler koji ne ume da ispoštuje ženu sa kojom je! Isto si uradio Kiji i očigledno se nisi promenio, zauvek će biti takav! Sada razumem Kiju, ali i Lunu! Obe si povredio, kao što sada povređuješ i mene", prepričava sagovornik svađu ovog sada već bivšeg para.

Radanović joj je uzalud objašnjavao kako nema ništa sa tom devojkom.

- Sloba se pravdao da je nije prevario i da joj to nikad ne bi učinio, ali ona nije htela da ga sluša. Vrištala je na njega i na kraju mu spustila slušalicu - priča izvor i dodaje da se pevač tad odlučio na drastičan korak.

- Sloba je posle svađe seo, razmislio i shvatio da ta veza ne vodi nigde jer mu misica stalno pravi ljubomorne scene. Odlučio je da stavi tačku na vezu! Shvatio je da ona ne može da ga prati, da joj smeta njegova popularnost i da bi im brak postao pakao jer je ona nepoverljiva. Nije želeo da raskine preko telefona, već ju je pozvao da se vide i potom joj saopštio da je kraj. Ljubica kao da je to jedva dočekala, samo mu je rekla: "Dobro, neka ti bude" i otišla je završava priču izvor. Pozvali smo Slobu kako bi nam rekao nešto višeo raskidu, ali on nije odgovarao na naše pozive.

foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/Hit/Foto kurir/M.M.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja