NESTRPLJENJE RASTE

ANA I LORENA SE VRATILE U SRBIJU! Posle 2 meseca neviđanja sa ocem Darkom, naslednica iz prvog braka sprema se da upozna BRATA ALEKSEJA! (VIDEO)

Stars -

Darko Lazić nekoliko puta napomenuo je kako skoro dva meseca nije video ćerku Lorenu. koja je sa majkom Anom Sević otišla na letovanje. Pošto su se one sada vratile u Srbiju, viđanje se uopšte ne dovodi u pitanje, kao i upoznavanje mališana Lorene i Alekseja, sina kog je pevač dobio sa verenicom Marinom.

Čim je Ana putem društvene mreže Instagram podelila snimak iz aviona, tako su krenule da kolaju gradske priče o tome kako bi taj susret mogao da prođe! Bilo kako bilo, folker je nestrpljiv i raduje se, jer mu ćerkica nedostaje.

foto: Instagram screenshot

"Lorena je u Užicu, kod babe. Dolazi uskoro, nadam se da ću je uskoro videti. Uželeo sam je se. Čuli smo se telefonom, i ona je mene, jedva čekam da je vidim. Još nije videla brata, ovo će biti prva prilika sada, kad dođe kod mene. Nisam hteo da ga upozna preko video poziva, čekam da dođe kod mene da ga upozna lepo, mislim da je to najbolje", ispričao je tim povodom pevač.

Kurir.rs/SrbijaDanas/Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja