NOVI BEČEJ

MUZIČKI CUNAMI NA TISKOM KEJU! Pogledajte kao je zasvetlelo 100.000 svetiljki na Cecinom koncertu! (VIDEO)

Stars -

Svetlana Ceca Ražnatović održala je na Tiskom keju u Novom Bečeju nezaboravan koncert.

Balkanska diva je napravila dvočasovni muzički cunami na 26. "Velikogospojinskim danima", a kej je bio mali da primi 100.000 ljudi, koji su stizali iz svih krajeva Srbije, Republike Srpske, Rumunije...

Ni Ceca nije ostala ravnodušna kad je izašla pred publikom.

"Da li smo ovo treće Ušće preselili u Novi Bečej? Bravo za vas. Zadovoljstvo mi je da vas dobro muzički zabavim. Potrudiću se da vam ovo bude nezaboravna noć", obećala je Ceca.

1 / 3 Foto: S. U.

"Publika je horski uglas pevala sve vreme. Presrećna sam. Još jedan rekord u nizu. Trenutno u mom vokabularu ne postoji adekvatna reč kojom bih opisala kako se trenutno osećam", bio je prvi Cecin utisak nakon silaska sa bine.

"Na početku koncetra upitala sam da li je ovo Ušće 3, a onda publici poručila da ćemo se videti baš na tom mestu. Planiram da održim i treći koncert na Ušću. Najpre moram da završim novi album. Ne žurim jer je potrebno da pronađem dobre pesme. Prvi koncert na Ušću bila je i promocija albuma „Lepi grome moj“, dok sam na drugom predstavila album „Poziv“. Volela bih da i na trećem koncertu na Ušću, publici podarim nove pesme, i moju radost i sreću zbog novog album.

foto: Printscreen Instagram

"Kad su veliki koncerti, uvek imam isti problem. Nije lako odabrati repertoar. Na Ušću sam pevala skoro četiri sata, baš iz razloga da pokušam da zadovoljim sve ukuse . Osluškujem sugestije, ali tražim neku zlatnu sredinu", poručila je Ceca.

Publiku zagrejali Dejan Petrović i Big Bend I "ambadoru srpske trube" ovo je bio prvi nastup na "Velikogospojinskim danima". Dejan Petrović i Big Bend najpre su servirali "Vrtlog", a onda su temperaturu do usijanja podigle njihove neverovatne obrade poznatih pesama stranih i domaćih izvođača.

S.U/Foto: S.U.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track