Najnovije vesti

KOMŠILUK MERIME NJEGOMIR SA VRAČARA OTKRIO SVE PEVAČICINE TAJNE! Evo gde ruča i ko je fenira, a tek da čujete zašto u vinariji PIJE KAFU!
Foto: Nebojša Mandić

ODUŠEVLJENI

KOMŠILUK MERIME NJEGOMIR SA VRAČARA OTKRIO SVE PEVAČICINE TAJNE! Evo gde ruča i ko je fenira, a tek da čujete zašto u vinariji PIJE KAFU!

Stars

Za Merimu Njegomir njeni susedi sa Vračara, gde već godinama živi sa ćerkom Milicom, imaju samo reči hvale! Kako kažu, ona se ponaša, što se kaže, kao sav normalan svet. 

"Dolazi kod nas, ne tako često, ali bar jednom mesečno. Uglavnom kupuje vodu. Ne kupuje grickalice i alkohol. Koliko znam živi tu u blizini sa ćerkom. Vrlo je ljubazna i prijatna, nikad nikakvih problema nismo imali sa njom", kaže prodavac iz trafike koja se nalazi u blizini zgrade u kojoj živi Merima.

Poznata pevačica poslednjih meseci čest je gost frizersko-kozmetičkog slaona jer joj je u komšiluku.

"Merima je izvanredna žena. Ona je pre nekoliko meseci sama, bez ikakve preporuke i najave došla u naš salon. Ja je isprva nisam prepoznala, jer nisam nosila naočare. Tražila je feniranje, a ja sam je zamolila da sedne i sačeka, što je i učinila, nije se bunila. Tek kasnije kada sam shvatila da je reč o Merimi ja sam se izvinila što sam je pustila da čeka, ali ona nije imala ništa protiv. Od tada stalno dolazi kod nas. Ponaša se potpuno normalno, nikad nema nikakve posebne zahteve, ta žena nema grama arogancije u sebi. Ona je prava dama i umetnica i zaslužuje svako poštovanje. Ponosna sam što dolazi u naš salon", rekla je vlasnica salona. 

Merima u ovoj ulici ne posećuje samo frizera, već i jednu vinariju. Međutim, tu ne dolazi da uživa u vinu, kao što bi mnogi pomislili.

"Naravno da poznajemo Merimu. Ona je naša draga gošća i često dolazi kod nas u lokal. Ne pije nikada vino, jer dolazi uvek u prepodnevnim satima i tada pije kafu. Vrlo je ljubazna, prijatna", kaže radnica iz lokala, a na pitanje da li izgleda bolje na televiziji ili uživo poručuje:

"Nije mi bitno kako neko izgleda. Bitno je to da je ona dobar čovek!"

foto: Dragana Udovičić

Takođe, šuška se da Merima zbog brojnih obaveza ne stiže da kuva kod kuće, pa često odlazi u restoran gde se spremaju domaća jela. Radnice iz ovog lokala kažu da je Merima čest i rado viđen gost.

"Merima je fenomenalna žena! I kao pevačica i ovako, kao čovek. Sve najlepše o njoj imamo da kažemo! Svaki put jede nešto drugo, nije mnogo izbirljiva. Normalna žena", kažu one.

foto: Damir Dervišagić

"Merima je naša draga komšinica. Fina je žena, normalna, kao i sve druge. Dođe ponekad ovde, ali nije skoro dolazila. Viđamo je skoro svakodnevno u prolatu na ulici. Izgleda fenomenalno u svojim godinama. Uvek je doterana i namirisana", ispričale su gospođe iz radnje u kojoj se obavlja hemijsko čišćenje. 

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs, M.G/Blic/Foto: Nebojša Mandić

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...