OTAC MU JE VRANJANAC, MAJKA IZ BELGIJE, A SMUVAO JE DARU BUBAMARU?! Vest je odjeknula kao MUNJA, a pevačica potvrdila da uživa u ljubavi sa BRUTALNIM BIZNISMENOM (28)
Foto: Printscreen/Instagram

voli mlađe

OTAC MU JE VRANJANAC, MAJKA IZ BELGIJE, A SMUVAO JE DARU BUBAMARU?! Vest je odjeknula kao MUNJA, a pevačica potvrdila da uživa u ljubavi sa BRUTALNIM BIZNISMENOM (28)

Stars -

Dara Bubamara navodno je započela vezu sa biznismenom iz Belgije, izvesnim Sašom (28) koji ima srpsko poreklo. Njih dvoje su se upoznali u Novom Sadu, a vezu su pokušali da sakriju od svih.

"Saša je pola Srbin, pola Belgijanac. Otac mu je sa juga Srbije, iz Vranja, a majka iz Belgije, u kojoj je Pešić rođen i gde živi i radi", ispričao je za „Alo!“ izvor blizak ovom paru koji je insistirao na anonimnosti, a koji je dobro upoznat sa detaljima ove ljubavne priče. Dara i Saša su se, kako nam je rekao, upoznali u jednom restoranu u Novom Sadu, gde su njihovi zajednički prijatelji organizovali proslavu.

"Varnice među njima su sevnule odmah. On je već odavno slušao Darinu muziku i pratio ju je putem štampe, ali i društvenih mreža, pa je bio oduševljen što je imao priliku da je upozna lično, dok je ona odmah odlepila na njegov fizički izgled, mišiće, osmeh, ali i mlade godine", preneo je izvor. Nakon tog susreta u restoranu, kako nam je rekao, njih dvoje su razmenili brojeve telefona, ali su se i zapratili putem društvenih mreža, te jedno drugom odmah počeli da lajkuju i komentarišu fotografije. Vrlo brzo su ugovorili ponovni susret, kada su i otpočeli romansu, krijući je od svih.

Dara je sama potvrdila da je srećna i da uživa u ljubavi, želeći da partner ostane anoniman.

"Sve što vam mogu reći je da sam srećna i da mi je lepo. O detaljima ne mogu i neću da govorim, još je rano. Volela bih da privatni život zadržim za sebe", rekla je Bubamara.

foto: Printskrin/Instagram

Kurir.rs, Alo, MV /Foto: Printscreen/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja