LUNA JE ŽIVELA U KUĆI RAŽNATOVIĆA, PA KONAČNO SMOGLA SNAGE DA PROGOVORI O DRUGOJ MAJCI: Ceca je ostvarena žena, a ja samo ona ista devojčica! DA ZAPLAČEŠ!
Foto: Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić

uopšte se nije promenila

LUNA JE ŽIVELA U KUĆI RAŽNATOVIĆA, PA KONAČNO SMOGLA SNAGE DA PROGOVORI O DRUGOJ MAJCI: Ceca je ostvarena žena, a ja samo ona ista devojčica! DA ZAPLAČEŠ!

Stars -

Luna Đogani otvorila je dušu pa konačno progovorila o majci svoje nekadašnje drugarice, ali i srpskoj majci, Svetlani Ceci Ražnatović. Pobednica "Zadruge" emotivnom izjavom prisetila se perioda kada je živela u kući Ražnatovića.

Naime, odnos Anastasije Ražnatović i Lune Đogani intrigirao je javnost dok su njih dve bile u dobrim odnosima, a još više kada su prestale da se druže. Kako je Luna pričala u rijalitiju, razlog za prekid njihovog prijateljstva bio je dečko i to što je, kako je Đoganijeva tada navela, on bio bitniji Anastasiji od nje.

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović nedavno je progovorila o Luni i rekla da je imala lepo mišljenje o njoj dok se družila sa njenom ćerkom, ali i istakla da ne zna kakva je Đoganijeva sada jer je nije videla pet godina.

Đoganijeva je smogla snage da prokomentariše Anastasijinu majku.

"Pre svega, ja Cecu i njenu porodicu poštujem kao ljude koji su vezani za jedan period mog života. Uz njih sam se uvek osećala lepo. Mnogo puta me je majčinski savetovala i zahvalna sam joj na tome. Ostvarena je na svim poljima i veoma mi imponuje kada me jedna takva žena komentariše. Ja sam ostala ona Luna koju ona pamti. Nisam se promenila osim sto sam odrasla i sazrela", izjavila je Luna.

foto: Pritnscreen

Kurir.rs/MV, Pink / Foto: Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja