MARKO SA 16 GODINA POBEGAO IZ BRUSA I ŽIVEO NA RAČUN DEVOJKE I NJENE BOGATE MAJKE?! Hranile ga, oblačile, slale na ekskurzije, ŽIVIO KAO KRALJ, a evo zašto se SNUŽDEN vratio u Brus
Foto: Printscreen/YT

VOLI LUKSUZ

MARKO SA 16 GODINA POBEGAO IZ BRUSA I ŽIVEO NA RAČUN DEVOJKE I NJENE BOGATE MAJKE?! Hranile ga, oblačile, slale na ekskurzije, ŽIVIO KAO KRALJ, a evo zašto se SNUŽDEN vratio u Brus

Stars -

Sadašnji dečko Lune Đogani i bivši učesnik rijalitija "Zadruga" u mladosti je bio prilično nestašani svojeglav, pa je ocu Dobrivoju i majci Nedeljki zadavao glavobolje jer vrlo često nisu znali gde se nalaz i da li je živ.

foto: Nemanja Nikolić

Navodno, Miljković je sa 16 godina pobegao iz rodnog Brusa s devojkom u Beograd i njom živeo u vanbračnoj zajednici.

"Njega su zanimale devojke, nije ga zanimala škola, on je di-džej od sedmog razreda osnovne škole. Više vremena provodio je po žurkama nego u školskoj klupi. Marko je jedva završio srednju školu jer je svega nedelju dana pred kraj školske godine imao deset jedinica. Za sve je bio kriv njegov posao, ali i ljubav. Bio je ludo zaljubljen u tadašnju devojku Danijelu, njegovu sugrađanku koja je bila godinu dana starija od njega. Kad je odlučila da napusti Brus i preseli se u Beograd, on je pobegao od kuće zajedno s njom. Nisu mogli da zamisle da se razdvoje. Njegovi su ga tražili danima, umalo se nisu razboleli jer nisu znali ni gde je ni da li je živ", objašnjava izvor šta je Marko radio u Beogradu. Nije bilo govora o povratku u Brus. Danijelina mama ga je upisala u Gimnaziju "Sveti Sava".

"Kada je počeo da živi s njima. Kako naš narod kaže, Marko se priženio. Mama njegove devojke nazvala je njegove roditelje i rekla da će on živeti s njima u Beogradu i da će ga ona izdržavati, te da se Marko kući ne vraća. Njegovi su digli frku, nisu želeli da se po Brusu čuje da im se sin priženio i da ga izdržava tašta, zahtevali su da se smesta vrati kući", kaže izvor blizak Luninom dečku.

"Onda su pali na Danijeline suze, koja je plakala i molila da Marko ostane s njima. Pristali su na kraju. Marko je živeo kao kralj. Njena mama ga je hranila, oblačila, slala na ekskurzije i ispunjavala sve želje jer je bila dobrostojeća, bogata žena. Živeli su u centru grada, nema šta nisu imali. Ipak, Markova mama Nedeljka je molila boga da ta veza pukne. Plašila se da će ih zaboraviti i da će ih se odreći zbog lagodnog života koji su mu Danijela i njena majka pružile. Ljubav je potrajala nekoliko meseci, taman do kraja školske godine. Marko je završio sa školom, a onda se sa koferima, ali bez Danijele, vratio u rodnu kuću u Brusu. Odmah je upisao treći razred gimnazije".

foto: Printskrin/Premijera

Izvor dalje otkriva šta se desilo nakon togau Brusu.

"Iz velegrada se vratio slomljenog srca i nikada nikome nije rekao šta se desilo iz zašto su raskinuli ljubavnu vezu. Patio je mesecima, nije jeo, plakao je i stalno pričao o Danijeli. Onda se vratio Ljubici, devojci iz doba osnovne škole, medutim, ni ta veza nije potrajala dugo", završava izvor blizak porodici Miljković, koji je želeo da ostane anoniman.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Markom kako bismo proverili ove navode, ali on do zaključenja ovog broja nije odgovarao na naše pozive i poruke.

Luna neće brak sa Markom! Luna Đogani je u više navrata izjavila kako neće da se uda za Marka Miljkovića. lako je uložila mnogo truda da njihova veza uspe, Anabelina ćerka negodovala je na pitanja o tome da li planira da stane na ludi kamen sa svojim sadašnjim dečkom. Ona je izjavila kako je ona još mlada za brak, ali da je svesna kako je Marku sada idealno vreme da osnuje porodicu.

foto: Printscreen Instagram

Kurir.rs/Rijaliti/Foto Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track