Najnovije vesti

KOMŠIJA JE UDARIO SEKIROM U GLAVU?! Bivšu Farmerku sačekala strašna sudbina: Urlao je kako će je ISEĆI NA KOMADE! Drhtavim glasom ispričala SVE! (UZNEMIRUJUĆA FOTOGRAFIJA)
Foto: Facebook screenshot

DRAMA U SUSEDGRADU

KOMŠIJA JE UDARIO SEKIROM U GLAVU?! Bivšu Farmerku sačekala strašna sudbina: Urlao je kako će je ISEĆI NA KOMADE! Drhtavim glasom ispričala SVE! (UZNEMIRUJUĆA FOTOGRAFIJA)

Stars

Hrvaticu Mariju Prekodravac, učesnicu "Farme" iz 2015. godine, osamdesetjednogodišnji komšija nakon verbalnog sukoba udario je sekirom u glavu.

 

 

"U Zagrebu je, 9. septembra oko 13.15 časova, 81-godišnjak nakon verbalnog sukoba oštrim predmetom lakše povredio 30-godišnjakinju", navodi se na službenoj stranici MUP-a.

 

Čitava drama je u Susedgradu počela zbog smeća, kada je Marija uzela kante koje su se nalazile ispred njenih ulaznih vrata i vratila ih u komšijino dvorište.

 

"Komšija je ispred moje kuće ostavio nekakve kante. Kad sam ga ljubazno zamolila da ih makne, počeo je da psuje sa sekirom u ruci. U jednom trenutku sam osetila udarac", počela je svoju ispovest Marija.

 

"Iseći ću te na komade!' vikao mi je komšija pre nego što me je udario sekirom po glavi", nastavila je ona: "Samo sam mu rekla da kante, tj. smeće, odnese na reciklažno i okrenula se, a onda je doleteo udarac."

 

Od šoka, kaže, nije osetila bol, samo je u jednom momentu videla da joj krv iz glave ide niz lice. Nekoliko minuta kasnije na mesto događaja stigao je i Marijin dečko, koji je odmah pozvao Hitnu pomoć i policiju.

"Pre nego što je stigla pomoć, pokušali smo da zaustavimo krvarenje, ali nismo uspeli. Izašla sam na ulicu krvave glave, pa se ponovo vratila u kuću. Nisam imala dobru orijentaciju", ispričala je dalje ona, a izvesni komšija inače je poznat kao strah i trepet ulice.

 

"Tu porodicu znam još od detinjstva. Kad mi je mahnuo sekirom, prvo sam pomislila da je malo popio, a ne da ću dobiti sekirom u glavu", istakla je, kao i da je dosad sa tim komšijom bila u korektnim odnosima.

 

"Niko nije bio u ulici kad sam dobila udarac, osim jednog starijeg komšije koji mi se kasnije izvinio što nije uleteo između nas", tvrdi Prekodravac.

 

U Marijinom nalazu navodi se kako je u bolnicu došla sa otvorenom ranom veličine četiri centimetra.

 

"Imam slabu orijentaciju, ruke mi drhte i osećam se skroz nervozno. Samo bih htela da budem u prostoriji u kojoj me niko ništa ne pita. Najteže mi pada što uskoro moram da se vratim na posao, iako se ne osećam spremno za to. Ipak, bez novca, niko, pa ni ja, ne može živeti", priznaje Marija koja, kako je rekla, oseća i veliku dozu straha, s obzirom na to da mora da se vrati u komšiluk.

 

"Taj čovek me zna ceo život. Pa, ja mogu unuka da mu budem. Još bih i razumela da se radilo o nekom većem problemu, ali zbog smeća tako udariti devojku koja nikad nije izazivala, za mene je potpuno neprihvatljivo. Još sam šokirana", zaključila je Marija drhtavim glasom.

 

Njen komšija se, kako se navodi, zbog napada sumnjiči za pokušaj ubistva.

Kurir.rs, M.G/24sata.hr/Foto: Facebook screenshot

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...