NADEŽDA BILJIĆ OTVORENO O POMIRENJU SA TOMOM PANIĆEM! Posle zabrane prilaska i jezivog batinanja, pevačica okrenula novi list i smišlja ime ZA SINA?
Foto: Damir Dervišagić

bez dlake na jeziku

NADEŽDA BILJIĆ OTVORENO O POMIRENJU SA TOMOM PANIĆEM! Posle zabrane prilaska i jezivog batinanja, pevačica okrenula novi list i smišlja ime ZA SINA?

Stars -

Trudna Nadežda Biljić s prijateljima viđena je na jednoj prestoničkoj žurki, gde je rado progovorila o tome kako stoje stvari s Tomom Panićem, te kakvi su joj planovi za budućnost sada kada čeka njegovo dete. Turbulentan par je, naime, zakopao ratne sekire toliko da mogu "kao dva buduća roditelja normalno da sednu i razgovaraju", a da li će se i zvanično pomiriti još uvek nije sigurno.

"Prvo, ja sam u drugom stanju. Moje dete neće odrastati bez oca. Da je Toma drugačije postupio verovatno bi moje dete raslo bez oca, ali ovako, kada vidim da zaista želi da se potrudi oko deteta, nema razloga da ne sednemo i ne pričamo civilizovano kao dva buduća roditelja. Nema potrebe da pravimo famu i dramu, desilo se šta se desilo. Međutim, splet okolnosti je napravio to da sam ja u međuvremenu ostala u drugom stanju i hvala Bogu da je tako, nas dvoje smo presrećni. Trudićemo se da imamo što bolji odnos. Da li ćemo se nas dvoje pomiriti - to je već druga priča, ali za sada smo se pomirili kao dva buduća roditelja. Treba da pričamo normalno i civilizovano, čekamo dete", ispričala je Nadežda, ističući da je dala predlog za ime ukoliko beba bude dečak.

"Ja sa sam već dala predlog za ime. Ako bude bio dečak. Toma mi je samo rekao - dobro, imaš pravo da maštaš", nasmejala se ona, u nadi da će dete biti zdravo, ma kog pola bilo.

Kada se bude porodila tada će, kaže, zvanično i izabrati ime za svoje dete.

Kurir.rs, M.G/Blic/Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja