POKAZALA JE 2 REZA OD NOŽA KOJE JE DOBILA OD SUPRUGA: Sanja Marinković priznala sve o sceni koja ju je ZAPREPASTILA!
Foto: Dragan Kadić

UZNEMIRENA

POKAZALA JE 2 REZA OD NOŽA KOJE JE DOBILA OD SUPRUGA: Sanja Marinković priznala sve o sceni koja ju je ZAPREPASTILA!

Stars -

Sanja Marinković ispričala je šta joj se desilo tokom jedne radionice koju je napravila sa koleginicom.

Voditeljka je 2018. godine putovala po Srbiji, gde je razgovarala sa preko 5.000 žena, a svrha je bila da ih motiviše da pronađu cilj u životu. Na tom putovanju desile su joj se smešne, ali i neprijatne situacije.

foto: Marina Lopičić

"Recimo, bili smo na Ubu i bilo je preko 150 žena, a ja i Vesna imamo tu šalu da odmah proverimo koliko ima udatih, koliko razvedenih i zanimljivo je da su na Ubu sve bile razvedene, a samo jedna udata. Recimo u Vršcu gde je bilo oko 200 žena, sve su bile udate, što je neverovatno. Tako da po krajevima Srbije možeš da vidiš gde žive srećne žene i kakva je situacija. Ono što je bilo najsmešnije jeste da je na Ubu jedna žena koja je bila sudija i koja je bila naša gošća kao uspešna žena - razvela sve te žene. Bilo je fenomenalnih situacija, bilo je i suza i smeha", rekla je voditeljka, pa nastavila da priča o ne tako lepim situacijama.

"Bilo je situacija da žena ustane iz publike i pokaže dva reza od noža koja je to jutro dobila od svog supruga. Bilo je zaista strašnih stvari, ali je bilo i izuzetno lepih stvari. Važno je da su sve te žene iz svojih teških trenutaka ustale kao pobednice, napravile kompanije, firme, počele da se bave nekim drugim poslom", zaključila je Sanja u "Kontraviziji".

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/K.Đ, Foto: Dragan Kadić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja