POKOJNI OTAC PEVAČICE DUNJE ILIĆ OSTAVIO ŠOKANTNO PISMO! Ćerko, sve ti opraštam! A ti sine i bivša ženo na sahranu da mi niste došli!
Foto: Printscreen/Instagram

Velika tragedija

POKOJNI OTAC PEVAČICE DUNJE ILIĆ OSTAVIO ŠOKANTNO PISMO! Ćerko, sve ti opraštam! A ti sine i bivša ženo na sahranu da mi niste došli!

Stars -

Jovan Ilić (63), vlasnik propalih giganata „Eltim“ i „Staklopan“ i otac pevačice Dunje Ilić, izvršio je samoubistvo. Jovan se na stravični korak odlučio samo dan nakon što je njegova ćerka Dunja pokušala da se ubije, a onda u uključenju uživo iznela optužbe da ju je otac zlostavljao kad je imala pet godina.

"Uprkos tome što su ga, kako je naveo, pogodile reči njegove ćerke, tvrdeći da su neistinite, istakao je da joj sve prašta i da bi voleo da ona dođe na njegovu sahranu. Naveo je takođe da ju je voleo. S druge strane, izričito je zabranio sinu Tijanu i bivšoj ženi Mirjani da prisustvuju njegovoj sahrani i zamolio je da ga brat kremira, te da je to njegova poslednja želja", ispričao je izvor blizak istrazi.

Ovo je samo deo Jovanovog oproštajnog pisma, u kojem se, između ostalog, navode i još neki razlozi za njegov postupak.

"Veruje se da su loši odnosi unutar porodice, finansijski fijasko i loše psihičko zdravlje u poslednje vreme uticali na Jovana Ilića da skonča na ovakav način, mada će policija istražiti ceo slučaj do tančina", rekao nam je izvor i dodao da će brat Jovana Ilića imati problema u ispunjavanju poslednje želje svoga brata jer će teško dobiti dozvolu za kremaciju.

foto: Pritnscreen

"Jovan je istakao da je njegova poslednja želja da ga brat kremira, ali je takođe zabranio da sin Tijan prisustvuje tom činu. Brat bez dozvole Ilićeve dece, u ovom slučaju, pevačice Dunje i sina Tijana, neće moći da ispuni Ilićevu želju", kaže izvor.

U komšiluku Jovana Ilića skoro niko ga nije ni znao, budući da se, kako su nam rekli, tu nedavno doselio. Komšije su u šoku da se nešto tako desilo u njihovom mirnom kraju.

"Taj čovek je živeo kao podstanar u kući u kojoj se ubio. Nedavno je došao. Niko ga nije poznavao i ni sa kim se iz komšiluka nije družio. Šokirala nas je vest o tragediji", rekle su komšije u ulici u kojoj je Ilić počinio samoubistvo, odbijajući da se fotografišu.

Dunja oca optužila za silovanje

Dunja Ilić, samo dan pre nego što se njen otac ubio, pokušala je takođe da oduzme sebi život. Ona je, srećom, bila neuspešna jer ju je dečko pronašao u polusvesnom stanju na podu stana, pa alarmirao policiju i hitnu pomoć, koji su je odveli na ispiranje želuca u bolnicu u Napulju. Dunja se tokom pokušaja samoubistva, nakon što je popila lekove, uključila uživo na Instagramu. U potresnoj ispovesti ona je istakla i da je zlostavljana od pete godine i za to je direktno optužila oca.

foto: Pritnscreen

Kurir.rs/Alo/Foto Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja