Najnovije vesti

BRANE IM DA SE VOLE, PA SE KRIJU I LAŽU DA NISU ZAJEDNO! Sad ih komšije cinkarile: Anđelo ne izbija iz Teodorinog stana,  viđaju ih svaki dan, a onda su udarili na Lunu Đogani
Foto: Damir Dervišagić

On je dovodi i odvozi

BRANE IM DA SE VOLE, PA SE KRIJU I LAŽU DA NISU ZAJEDNO! Sad ih komšije cinkarile: Anđelo ne izbija iz Teodorinog stana, viđaju ih svaki dan, a onda su udarili na Lunu Đogani

Stars

Teodora Džehverović, prema pisanju domaćih medija, krije emotivnu vezu sa manekenom Anđelom Rankovićem, a njene komšije nam otkrivaju da su nerazdvojni.

Teodora i Andelo obavestili su javnost u avgustu prošle godine da je njihovoj emotivnoj vezi, koju su započeli u "Zadruzi 1", došao kraj. Međutim, brojni mediji tvrde da njih dvoje nikad nisu raskinuli i da emotivnu vezu kriju od javnosti, jer Teodorina menadžerka Sandra i Andelovi roditelji to ne odobravaju. Pošto Andelo i Teodora uporno tvrde u javnosti da su samo prijatelji, posetili njen novi komšiluk na Novom Beogradu kako bismo saznali tu vezu ne pravu istinu.

foto: Printscreen YT

"Ne znam šta se piše po novinama, ali znam šta vidim. Andela skoro svakodnevno viđam ovde u kraju. Nekad sa njom dolazi ovde, nekad sam. Često zajedno šetaju psa. On je često dovozi i odvozi svojim autom. Stalno je kod nje u stanu i, iskreno, samo prijatelji. Mada ih nikada nisam videla da razmenjuju nežnosti u javnosti", otkrila je prodavačica iz jednog lokala koji kojoj živi Džehverovićeva.

Teodora i Luna bile su dobre drugarice u"Zadruzi 1", a onda je puklo kada ju je Luna izdala. Iako sada žive u istom kraju i deli ih samo nekoliko zgrada, njih dve se ne druže.

"Odskoro je u našem kraju i Luna, ali iskreno da vam kažem, nikada ih nisam videla zajedno. Očigledno se nisu pomirile. Lunu viđam samo sa majkom Anabelom, sa Markom i sa drugom Ilijom, Teodoru... Pa možete da pretpostavite. Sa majkom Gocom, ali i sa Anđelom ", ispričala je gospođa koja živi u zgradi do one u kojoj živi Teodora, a njen komšija ima samo lepe reči za pevačicu. 

foto: Printscreen/Instagram

"Uvek se ljubazno javi, nasmejana je i doterana. Stvarno je normalna devojka, ne glumi zvezdu. Video sam je nekoliko puta s nekim momkom, mislim daje to Anđelo. U kakvom su odnosu, ne znam, ali on dolazi kod nje. Sreli smo i jednu tinejdžerku kojoj je mlada Teodora uzor.

"Podržavala sam je dok je učestvovala u rijalitiju, a sada pratim njenu muzičku karijeru. Videla samje nekoliko puta, baš je lepa uživo i zgodna. Volela bih da je nekada upoznam", rekla je devojka.

foto: Printscreen/Youtube

Kurir.rs/Scena/Foto Damir Dervišagić 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...