AKO NE VRATIŠ LOVU ZA MESEC, DIŽEMO LUNI AUTO U VAZDUH! Gagi Đogani zalenašima duguje 40.000 €, dobio JEZIVE pretnje da će mu ubiti ćerku?!
Foto: Dragana Udovičić, Profimedia

UPLAŠEN

AKO NE VRATIŠ LOVU ZA MESEC, DIŽEMO LUNI AUTO U VAZDUH! Gagi Đogani zalenašima duguje 40.000 €, dobio JEZIVE pretnje da će mu ubiti ćerku?!

Stars -

Gagi Đogani ušao je u rijaliti Zadruga 3 kako bi se sklonio od mafije, koja mu je za petama, a koja traži povraćaj duga od 40.000 evra!

Gagi je navodno pre nekoliko nedelja dobio zastrašujuću poruku u kojoj mafijaši traže povraćaj celokupnog duga ili prete da će da naude njegovoj ćerki Luni.

"Gagi je taj novac uzeo jer je bio dužan na mnogo mesta, a nikakav novi prihod nije imao, tako da je od zelenaša uzeo pare, kada je baš bio sateran u ćošak. Mislio je da če se vremenom snaći i da će isplatiti dug, ali je kamata rasla, a on nije imao posla, tako da je suma dostigla 40.000 evra", objašnjava izvor.

Gagijev dug se navodno taložio mesecima, a onda je zelenašima ponestalo strpljenja, te su mu uputili preteću poruku.

foto: Printscreen

"Imaš fore mesec dana. Ako ne vratiš pare, Luni će auto leteti u vazduh",piše u poruci koju je Gagi navodno primio krajem avgusta, što ga je kao oca uplašilo. Gagi se je samo nekoliko dana pre pretnji odbio ponudu Velikog šefa za ulazak u rijaliti, ali se nakon toga naprasno predomislio.

"Gagi je okrenuo čelnike Pinka i rekao da je ipak zainteresovan za ulazak i da mogu da računaju na njega. Jedini uslov bio je da mu honorar uplaćuju mesec za mesec, što je Veliki šef prihvatio. Umesto svog, Đogani je dao žiro-račun prijatelja, koji će po primanju novca izmiriti dug koji ima prema zelenašima", govori dobro obavešten izvor i dodaje da se Gagi dogovorio sa zelenašima da im dug isplaćuje na rate, iako će mu se i dalje računati kamata, dok se sve ne namiri.

foto: Nemanja Nikolić

"To je razlog zašto je Gagi odlučan da ostane do kraja", završava izvor.

"Gagi se nada da će ostati do kraja rijalitija kako bi bar nešto zaradio od učešća, budući da će skoro celokupnu sumu do kraja godine dati za otplaćivanje dugova".

Niko iz porodice Đogani nije se oglasio povodom ovih tvrdnji.

foto: Printskrin / You Tube

Kurir.rs/S.telegraf/Foto Dragana Udovičić/Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track