Najnovije vesti

LUNA I ANABELA SVE VREME SU BILE UZ NJEGA, A OD MARKOVE PORODICE NI TRAGA NI GLASA! Miljković otkrio šta se dešava! Sve je bilo isplanirano?
Foto: Printscreen

ovo je prava istina

LUNA I ANABELA SVE VREME SU BILE UZ NJEGA, A OD MARKOVE PORODICE NI TRAGA NI GLASA! Miljković otkrio šta se dešava! Sve je bilo isplanirano?

Stars

Marko Miljković iz "Zadruge 2" izašao je kao drugoplasirani, a zatim pokrenuo privatan biznis. U tom trenutku, njegovu stranu nisu napuštale devojka Luna, kao i njena majka Anabela, ali od Markove porodice nije bilo ni traga ni glasa. Iz tog razloga, on je zbunjenoj javnosti objasnio gde su mu, pre svega, bile majka i sestra kada mu je podrška bila najpotrebnija, te istakao da nikakva drama nije u pitanju. 

"Imam ja podršku svoje porodice. Sestra mi je trenutno trudna. Ne znam koliko je to poznato. Ona je u nekim godinama... Ima 39 godina i treba biti obazriv. I zato smo odlučili da je bolje da ne rizikuje i da se ne kreće bez neke preke potrebe", ispričao je on, pa dodao:

"A mama? Mamu ja jednostavno želim da zaštitim. Znao sam da će na promociji biti mnogo novinara. Ja sam pričao sa mamom. Naravno da bi ona volela da dođe, voleo bih i ja da dođe, ali... Ona se ne snalazi u svemu tome i ne bih voleo da je petljam u tu priču. Zato smo se dogovorili da ćemo sve ovo mi obeležiti, ali zajedno, porodično, u neka naša četiri zida", zaključio je on. 

foto: Printskrin/Premijera

Kurir.rs, M.G/Espreso/Foto: Printscreen

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...