Najnovije vesti

OVO JE PEVAČICA KOJOJ MUŽ TANJE SAVIĆ NIJE DAVAO MIRA? Popio pa se zaneo! Nabacivao joj se BEZ BLAMA?!
Foto: Damir Dervišagić

šok

OVO JE PEVAČICA KOJOJ MUŽ TANJE SAVIĆ NIJE DAVAO MIRA? Popio pa se zaneo! Nabacivao joj se BEZ BLAMA?!

Stars

Pevačicu Marijana Simonović, poznatiju pod imenom Mari Jana, navodno je muvao muž Tanje Savić. Kako je rekla, Dušan joj se nabacivao na jednom slavlju pošto je malo više popio, a evo šta se desilo kada su se njih dve susrele. 

"Imala sam jednu neprijatnu situaciju sa mužem Tanje Savić. Radila sam neko slavlje gde je bio on i naravno malo više je popio i zaneo se. Počeo je da me muva, unosio mi se u facu i bilo je jako neprijatno. Haos je ispao to veče, završilo se ne baš tako dobro, smatram da on nije dobar čovek za nju.

On ne zaslužuje da bude sa Tanjom, jer je ona jako dobro stvorenje za jednog njega onakvog. Ja nisam prva koju je muvao i kojoj se nabacivao. Čula sam još dosta nekih priča i zato kažem da on nije za nju! Srela sam se Tanjom nakon toga, radile smo neku tezgu zajedno, naravno znala je za to i šta bi mi žena rekla. Slegnula je ramenima i rekla izvini za onu situaciju. Mi smo u okej odnosima, ali smatram da on nije za Tanju", izjavila je ona. 

foto: Printscreen Premijera

Inače, Mari Jana potiče iz imućne porodice i roditelji su joj ispunili mnoge snove. Pevanje je, kaže, nešto u čemu istinski uživa. 

"Dugo se bavim pevanjem, volim svoj posao. Naravno kao mlađa koleginica počela sam kao radna pevačica i pevala sam sa mnogim javnim ličnostima.

Bilo je raznih nepristojnih ponuda na početku i od vlasnika klubova i od svih kolega. Nećete verovati samo me jedan nije muvao, a to je Mile Kitić, za njega kažu šmeker, švaler ali kao što rekoh, on jedini nije ništa pokušao", otkrila je ona. 

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs, M.G/Alo/Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...