POBEGLI OD SOPSTVENOG OCA?! Miloš Bojanić ČUVA TUĐU DECU u rijalitiju, a evo gde su njegova: Pevač sinove viđa JEDNOM GODIŠNJE!
Foto: Damir Dervišagić

sve je jasno

POBEGLI OD SOPSTVENOG OCA?! Miloš Bojanić ČUVA TUĐU DECU u rijalitiju, a evo gde su njegova: Pevač sinove viđa JEDNOM GODIŠNJE!

Stars -

Miloš Bojanić postao je član "Zadruge 3" posle devet godina pauze od rijalitija i pobede u "Farmi". Pevač je rešio da se ponovo oproba, pa čim je ušao istakao je kako će brinuti o mlađim učesnicima šoua, braneći ih od Lepog Miće. Međutim, njegovi sinovi su daleko van granica naše zemlje i sami brinu o sebi već godinama.

Sinove Miloša Bojanića sigurno niste dugo videli u medijima. Bane i Mikica Bojanić bili su folk zvezde početkom prošle decenije, a onda su se deceniju i po obojica odselili iz Srbije.

Obojica su na drugom kontinentu osnovali porodice i privatne biznise od kojih žive kako su oduvek sanjali. Zanimljivo je da obojica imaju po troje dece.

Bane Bojanić se, kao i njegov otac i brat, bavi pevanjem.

- Bane živi u Americi, a Mikica je u Kanadi, ali nisu daleko jedan od drugog. Četiri i po sata vožnje. Sinovi se bave istim poslom, imaju kamionske firme. Bane je osnovao firmu koja se bavi transportom hrane, zatim i Mikica, njih dvojica sarađuju i lepo funkcionišu. Mogu da kažem da sada najmirnije živim otkad su tamo, jer su obojica stali na noge - rekao je Miloš.

Miloš Bojanić je jednom prilikom otkrio da sinove viđa jednom godišnje, te da postoji mogućnost da se Mikica vrati u Srbiju jer je nostalgičan, dok Bane nema nameru da se vraća u domovinu.

foto: Printskrin/Instagram

Kurir.rs, MV,Blic puls/ Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja