Najnovije vesti

veselo

JE LI OVO POSVETIO KARLEUŠI?! Ognjen Vranješ celu noć ludovao uz ovu pevačicu, a na kraju zapevao BEOGRAĐANKU (KURIR TV)

Stars

Ognjen Vranješ proslavio je 30. rođendan uz saigrače iz AEKA i prijatelje u jednom od prestižnih klubova u Atini. Specijalnu gost mu je bila folk diva Svetlana Ceca Ražnatović, koja je atmosferu dovela do usijanja. 

Vranješ je posle ponoći oduvao svećice, a onda je nastalo opšte slavlje i veselje. Posle folk dive, goste je zabavljala Nađa Golubović koja je povremeno prepuštala mikrofon slavljeniku. 

Bosanski sportista, koji voli da se opusti uz dobru muziku, toliko su se opustili, a za njim su to uradili i ostali fudbaleri. 

Zabavi je prisustvovao i Ognjenov drugi otac, predsednik AEK-a Dimitris Melisanidis, kojeg Vranješ izuzetno ceni i poštuje. Zabava protekla u najboljem redu. Svi su bili veseli, a zbog treninga se sve završilo u dogledno vreme. 

foto: Privatna arhiva

Ognjen je, međutim, sam odlučio da otpeva pesmu Halida Bešlića "Samo za tebe Beograđanko", a mnogi su pomislili da je tu pesmu posvetio Jeleni Karleuši. 

"Samo za tebe Beograđanko mala samo za tebe što nikad nisi znala samo za tebe i ljubav tvoju zanosnu vraćam se majci u Bosnu"...

Kurir.rs/Foto: Ljiljana Stanišić 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...