Najnovije vesti

ĐOGANIJEVA SESTRA RASKRINKALA ERMINU! Ona nije nikakav kućni prijatelj, sve što je rekla je LAŽ?!
Foto: Sonja Spasić, Printscreen

OGLASILA SE

ĐOGANIJEVA SESTRA RASKRINKALA ERMINU! Ona nije nikakav kućni prijatelj, sve što je rekla je LAŽ?!

Stars

Ermina Pašović proteklih dana u rijalitiju često je pričala o Gagiju i njegovoj sestri Nađi Đogani. Nju je čak u pojedinim situacijama i prozivala, što je kod zadrugarove sestre izazvalo burnu reakciju. 

Naime, ona se oglasila pa istakla da Ermina nije njihov kućni prijatelj, već samo fan, te da se njih dve nikako nisu svakodnevno čule telefonom. Ona je u potpunosti raskrinkala Pašovićevu i oštro istakla da je sve što je ona rekla zapravo samo obična laž. 

"Nova učesnica u rijalitiju Ermina Pašović je u proteklih nekoliko dana iznela gomilu neistina, time direktno pominjući moje ime i ime moje porodice. Želim da se ogradim od svega što je i rekla i da demantujem sve. Ona je Gagiju drugarica / poznanica sa Fejsbuka. Nije dugogodišnji prijatelj, niti njega niti naše porodice", počela je svoje izlaganje putem Instagram priča ona, pa nastavila: "Koliko je meni poznato, fan je. Nije 'organizovala' njegov rođendan, nije se sa mnom 'čula telefonom' skoro svakodnevno, nije poklonila '80 odsto' stvari od rođendanskih poklona i svakako je nisam ja poslala u rijaliti da Gagiju 'pomaže'. Želim da istaknem da, s obzirom na to da se na mene poziva skoro svakodnevno, ja sa dotičnom Erminom nemam nikakve bliske veze. Hvala, Nađa Đogani", zaključila je ona. 

foto: Printscreen

Kurir.rs, M.G/Pink/Foto: Sonja Spasić, Printscreen

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...