ZARATILI POPOVIĆ I JK? Seljaku iz sela pored Novog Sada, ja sam 10 godina pevala ozbiljnu muziku! Odbrusila pa mu pokazala SREDNJI PRST?!
Foto: Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić

turbulentno

ZARATILI POPOVIĆ I JK? Seljaku iz sela pored Novog Sada, ja sam 10 godina pevala ozbiljnu muziku! Odbrusila pa mu pokazala SREDNJI PRST?!

Stars -

Jelena Karleuša i Saša Popović, nakon nastupa šesnaestogodišnje Tamare Pešić u "Zvezdama Granda", sporečkali su se pa raspravu "vukli", čini se, dok sve karte nisu ispucali.

U jednom trenutku debelo su se čašćavali uvredama, a JK je je, između ostalog, Sašu prozivala "seljakom iz sela kod Novog Sada".

"Ja bih voleo da te uzme Jelena, da je naučiš malo operski da peva", posavetovao je Popović takmičarku, pa pokrenuo "igru".

"Seljaku iz sela pored Novog Sada, ja sam deset godina pevala ozbiljnu muziku, čak i u Narodnom pozorištu", oštra je bila Jelena, koja je tada čak i zapevala kao jedna operska pevačica.

Na veliko iznenađenje mnogih, ka direktoru Granda ona je tada usmerila srednji prst, pa ga baš iznervirala.

"Kakvo je ovo s*anje?"

"Pevala sam 10 godina i u horu i u operi, a onda je počeo rat. Mislili ste da ste ga preživeli, ali ja sam počela da se bavim narodnom muzikom i tu je počeo sunovrat", šalila se Karleuša.

U međuvremenu, Saša je konstatovao da ipak nije u redu da se svađaju na ovaj način pred devojkom koja je maloletna, te su ipak uspeli malo da smire strasti.

foto: Printscreen, Zvezde Granda

Kurir.rs, M.G/Foto: Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja