Najnovije vesti

MUŽ JU JE JAVNO PREVARIO, A ONA MU VRATILA: Marija Savić Srećković otvorila dušu o PROBLEMIMA U BRAKU, a ovako ih REŠAVA!
Foto: Printscreen/Magazin In

ISKRENA

MUŽ JU JE JAVNO PREVARIO, A ONA MU VRATILA: Marija Savić Srećković otvorila dušu o PROBLEMIMA U BRAKU, a ovako ih REŠAVA!

Stars

Marija Savić Srećković uhvaćena je u društvu jednog muškarca sa kojim je razmenjivala nežnosti, a sada je otkrila kako se oseča.

Naime, Marija je uhvaćena u prevari, a ona je tada izjavila da je "prepisala od muža".

foto: Printscreen/Magazin In

Podsećamo, pre pet godina u javnosti pojavile fotografije glumca Aleksandra Srećkovića Kubure kako se ljubi sa 18 godina mlađom studentkinjom, a njegova supruga se o tome nije oglašavala.

Voditeljka je sada pitala goste da li se prema Marijinom izgledu i izrazu lica može zaključiti da ima nekih privatnih problema.

foto: Sonja Spasić

"Jako lepo izgleda, a žena kada lepo izgleda uglavnom ima mnogo problema", konstatovala je Nataša Bekvalac, a složila se i Neda Ukraden.

"Da li je stvarno morao da se desi taj takozvani skandal, da me zoveš u emisiju posle sedam godina? Što se problema tiče, Nedo, potpuno se slažem, oni uvek postoje, to su faze u životu, u svim segmentima života, u poslu, u partnerskim odnosima, u braku... Kažu da kako zračiš tako privlačiš. Ja sam sportista, sve probleme rešavam sportski, i kada padneš, i kada primiš udarac sa strane, rešenje je vežba, sve probleme rešavate tako", rekla je Marija.

foto: Printscreen/Magazin In

Kurir.rs/K.Đ, Foto: Printscreen/MagazinIN

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...