Najnovije vesti

JELENA KARLEUŠA POSLE SMRTI SOFIJE NAKIĆ ZANEMELA: Oprostila se od devojčice, a srce joj se CEPA! (FOTO)
Foto: Ana Paunković, Printscreen Facebook

TUŽNO

JELENA KARLEUŠA POSLE SMRTI SOFIJE NAKIĆ ZANEMELA: Oprostila se od devojčice, a srce joj se CEPA! (FOTO)

Stars

Jelena Karleuša oprostila se od Sofije Nakić, devojčice iz Aleksinca koja je bolovala od sarkoma vezivnog tkiva. Skrhana bolom, sve što je pevačica uspela da poruči bilo je:

"Mirno spavaj, Sofija."

Podsetimo, Jelena je pored finansijske pomoći, našla bolnicu u Grčkoj koja je jedina pristala da počne lečenje Sofije Nakić. Pevačicin humani gest oduševio je celu Srbiju. Takođe, ona je želela da da i ceo svoj novogodišnji honorar od 50.000 evra za terapije ovoj devojčici, a malo ko je i znao da je Jelena uključena u lečenje i na druge načine.

Sofijin otac Bojan Nakić rekao je da je njihovoj porodici izuzetno teško da skupi novac za lečenje, kao i da dugo nisu mogli da pronađu bolnicu u kojoj bi mogla da se operiše njegova ćerka, ali da je to rešeno uz pomoć Karleuše.

"Hvala Jeleni Karleuši, koja pomaže na sve moguće načine i što je Sofiji pronašla bolnicu i doktora", rekao je tada Nakić.

Kasnije se oglasila i pevačica, uputivši podršku Sofiji i zahvalnost grčkim lekarima.

"Veliko hvala grčkim lekarima, bolnici u Atini i doktoru Steliosu Kuvarisu na velikom srcu! Naša bolesna devojčica Sofija posle muke i odbijanja konačno ide na lečenje Tomo terapijom i ima šansu! Neka univerzum da lavlju snagu Sofiji i njenim roditeljima u ovoj teškoj borbi! Zahvalna sam našoj grčkoj braći!" poručila je tom prilikom JK.

Mlada Sofija, na veliku žalost, izgubila je opaku bitku 15. novembra. Sofija već mesecima nije mogla da zatvori usta, već ih je držala otvorenim na silu. Nije mogla ni da kaže šta je muči, niti da pojede čvrst zalogaj hrane. Bolest joj je dijagnostikovana prošlog juna, a prvi simptomi bolesti pojavili su se decembra 2017. godine. 

foto: Instagram screenshot

Kurir.rs, M.G/Foto: Ana Paunković, Printscreen Facebook

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...