BUBAMARA KOPIRA SVOG IDOLA: Dara hoće da bude Jelena Karleuša!
Foto: Printscreen

Nije originalna

BUBAMARA KOPIRA SVOG IDOLA: Dara hoće da bude Jelena Karleuša!

Stars -

Zaigrala se: Radojka Adžić ponovo objavila fotografiju na kojoj je skroz fotošopirana i neodoljivo liči na svoju drugaricu

Dara Bubamara opčinjena je likom i delom Jelene Karleuše, pa želi da izgleda identično kao ona. Osim iste frizure, stajlinga, pevačica se čak i fotošopira kako bi izgledala kao svoja drugarica.

Bubamarino  pravo lice
Bubamarino pravo licefoto: Damir Dervišagić

Ona je napravila nekoliko fotografija, koje je pre objave provukla kroz filtere i Fotošop, a onda ih postavila na Instagram, uz „mudre“ reči.

Dara Bubamara
Dara Bubamarafoto: Privatna Arhiva

- Evo, popila sam sokić, sela u svoj novi „mercedes“ i krenula po sina u privatnu školu. Pozdravljam sve svoje fanove i ljude koji vole moju muziku i mene i osećaju kakav sam čovek, a ovaj status je za zle i ljubomorne bukvaliste koji se hvataju za svaku moju reč. Ja sam entertejner, ne političar i što bih ja rekla - nek smo živi i zdravi! - napisala je. Ono što nam prvo upada u oči jeste da je na slikama identična Jeleni Karleuši, a to je verovatno i bio njen cilj. U kežual izdanju, ista frizura, boja kose, pa čak i naočare za sunce, sve tako neodoljivo podseća na „malu od skandala“. Ali, da li zapravo Dara tako izgleda? Naravno da ne! Kurir ju je slikao na snimanju DM novogodišnjeg programa i tada smo imali priliku da je uhvatimo u šminkernici. Na ovim fotkama Dara izgleda baš kao žena od 43 godine, ni nalik onoj devojci sa Instagrama!

Dara Bubamara, Jelena Karleuša
Dara Bubamara, Jelena Karleušafoto: Privatna Arhiva

Inače, ovo nije prvi put da pevačica kopira JK. Sve češće Dara objavljuje fotke ispred kuće, na zidiću, gde Jelena obožava da se slika. Ukoliko JK nadogradi kosu, ubrzo to isto uradi i Dara, ukoliko se ošiša na paž, gle slučajnosti, to uradi i Bubamara. I pre nekoliko meseci uhvaćena je da nosi sličan, roze sako, koji je samo nekoliko dana pre njen nosila JK. A čak ju je kopirala i dok su bile u svađi!

Dara Bubamara Jelena Karleuša
Dara Bubamara Jelena Karleušafoto: Privatna Arhiva

Kurir.rs / J. Stuparušić

Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track