PEVAČICA SLUČAJNO SAZNALA DA JE TRUDNA! Kod lekara je otišla zbog OVOG problema, a onda izabrala IME ZA SINA!
Foto: Youtube screenshot

po treći put u blagoslovenom stanju

PEVAČICA SLUČAJNO SAZNALA DA JE TRUDNA! Kod lekara je otišla zbog OVOG problema, a onda izabrala IME ZA SINA!

Stars -

Pevačica grupe E.T, Katarina Rautek, po treći put ostala je u drugom stanju, a za trudnoću saznala je pošto je otišla kog ginekologa zbog problema s jajnicima.

"Ovo mi je treće dete, sve je u redu. U šestom sam mesecu trudnoće, a pre dve nedelje smo saznali da je dečak", istakla je ona u "Exkluzivu" pa dodala da će naslednika nazvati Nikolas.

Inače, Katarina je u braku s preduzetnikom Josipom Omazićem koji iz prethodne veze ima ćerku. Pored njega je u potpunosti srećna, dok je ranije imala veoma loša iskustva u vezama.

"Brak mi je mrak i tako mi je s Josipom bilo i pre braka, iskusila sam da me neko poštuje i da mi puno pomaže. Ne garantujem da će uvek biti tako, ali za sada nam je super", jednom prilikom rekla je ona.

Bivšeg partnera Krešimira Svitlanovića Katarina je prijavila za zlostavljanje, a u jednom intervjuu se prisetila kroz kakav je pakao prolazila.

"Čekala sam četiri godine da dobijem jednu jedinu presudu. Četiri godine svaka dva meseca ići na sud. Nespavanje, povraćanje. To je nešto zaista grozno, ne znam kako sam preživela", otkrila je svojevremeno pevačica.

Kurir.rs, M.G/Blic/Foto: Youtube screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track