DRAGANI HOĆE DA ODUZMU DETE? Na prag porodične kuće došli joj iz Centra za socijalni rad! ZAVLADAO STRAH!
Foto: Damir Dervišagić

haos na pomolu

DRAGANI HOĆE DA ODUZMU DETE? Na prag porodične kuće došli joj iz Centra za socijalni rad! ZAVLADAO STRAH!

Stars -

Na kućnu adresu roditelja Dragane Mitar zakucali su službenici iz Centra sa socijalni rad u Beogradu, kako se navodi - zbog petogodišnjeg Jovana, sina kojeg zadrugarka ima iz braka sa Sinišom Dragutinovićem, a kojeg oni čuvaju dok mu je majka u rijalitiju.

Službenici iz Centra ovo su učinili zbog navodnih brojnih prijava koje su stigle zbog situacije - Jovan je napolju, a Dragana u rijalitiju.

"Zbog cele situacije i toga što je Dragana u rijalitiju, Centar za socijalni rad posetio je Draganine roditelje. Draganin tata i Siniša su vodili danas Jovana kod lekara, jer ima temperaturu. Radi svega ovoga, Siniša će potpisati da će preuzeti brigu o detetu, ali će dete i dalje ostati kod babe i dede, jer jer tu navikao. A svi se plaše da će, ako to ne urade, mali Jovan završiti u hraniteljskoj porodici. Draganina majka Jadranka to ne bi podnela", izjavio je Matija, Draganin najbolji prijatelj.

foto: Printscreen

Podsetimo, Dragana je učestvovala i u prethodnoj sezoni "Zadruge", u koju je ušla kao udata žena - u braku sa Sinišom Dragutinovićem, Jovanovim ocem. Po izlasku iz rijalitija, nakon što su u javnost isplivale razne priče iz njihovog privatnog života, suprug ju je prema njenoj priči izbacio iz stana zajedno sa detetom, posle čega je i zatražio starateljstvo nad njim. Imao je izrečenu meru zabrane prilaska Dragani, a od nje je tražio da plaća alimentaciju u iznosu od 20.000 dinara.

foto: Printscreen

Kurir.rs, M.G/Telegraf/Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track