Najnovije vesti

DRAGANI HOĆE DA ODUZMU DETE? Na prag porodične kuće došli joj iz Centra za socijalni rad! ZAVLADAO STRAH!
Foto: Damir Dervišagić

haos na pomolu

DRAGANI HOĆE DA ODUZMU DETE? Na prag porodične kuće došli joj iz Centra za socijalni rad! ZAVLADAO STRAH!

Stars

Na kućnu adresu roditelja Dragane Mitar zakucali su službenici iz Centra sa socijalni rad u Beogradu, kako se navodi - zbog petogodišnjeg Jovana, sina kojeg zadrugarka ima iz braka sa Sinišom Dragutinovićem, a kojeg oni čuvaju dok mu je majka u rijalitiju.

Službenici iz Centra ovo su učinili zbog navodnih brojnih prijava koje su stigle zbog situacije - Jovan je napolju, a Dragana u rijalitiju.

"Zbog cele situacije i toga što je Dragana u rijalitiju, Centar za socijalni rad posetio je Draganine roditelje. Draganin tata i Siniša su vodili danas Jovana kod lekara, jer ima temperaturu. Radi svega ovoga, Siniša će potpisati da će preuzeti brigu o detetu, ali će dete i dalje ostati kod babe i dede, jer jer tu navikao. A svi se plaše da će, ako to ne urade, mali Jovan završiti u hraniteljskoj porodici. Draganina majka Jadranka to ne bi podnela", izjavio je Matija, Draganin najbolji prijatelj.

foto: Printscreen

Podsetimo, Dragana je učestvovala i u prethodnoj sezoni "Zadruge", u koju je ušla kao udata žena - u braku sa Sinišom Dragutinovićem, Jovanovim ocem. Po izlasku iz rijalitija, nakon što su u javnost isplivale razne priče iz njihovog privatnog života, suprug ju je prema njenoj priči izbacio iz stana zajedno sa detetom, posle čega je i zatražio starateljstvo nad njim. Imao je izrečenu meru zabrane prilaska Dragani, a od nje je tražio da plaća alimentaciju u iznosu od 20.000 dinara.

foto: Printscreen

Kurir.rs, M.G/Telegraf/Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...