OVO JE BILO NEŠTO NAJROMANTIČNIJE ŠTO JE DOŽIVELA OD MARKA! Hit priznanje Lune Đogani!
Foto: Nemanja Nikolić

KAKVO IZNENAĐENJE

OVO JE BILO NEŠTO NAJROMANTIČNIJE ŠTO JE DOŽIVELA OD MARKA! Hit priznanje Lune Đogani!

Stars -

Luna Đogani gostujući u jednoj emisiji progovorila je otvoreno o onome što je njene fanove najviše zanimalo - vezi sa Markom, odnosu sa roditeljima, kao i pevanju kojem je, kako kaže, izuzetno posvećena.

"Šta je bilo najromantičnije što je Marko uradio za tebe?" glasilo je pitanje, a Luna je iznenadila odgovorom:

"Ovo će biti malo čudno. Skoro mi je kupio prelep veliki kauč. Meni je majka kupila mali kad je kupila stan. Nekako nije bio dovoljan za nas. Marko je hteo da uzmemo i on je kupio i sada ne želim da ustanem iz njega. Baš se nekako uklopio. Bio mi je baš suđen."

Lunu su, takođe, pitali i kako se osećala posle razvoda Gagije i Anabele. Ona je tim povodom čak i dala savet jednoj obožavatejki koja prolazi kroz sličnu situaciju:

"Bolje je da se roditelji rastanu ako će posle toga biti pozitivnije. Vremenom sam shvatila da je tako bilo bolje, shvatila sam da su srećniji kada nisu zajedno. Nađite u svemu pozitivno, nije to toliko loše verujte mi."

Luna je otkrila i šta nikada ne bi oprostila ljubavnom partneru, što je u ovom slučaju Marko Miljković, iako se šire glasine da su raskinuli.

"Nikada ne bih podnela izdaju, ne mislim na prevaru, već kada te neko proda za nešto sitno. To nikada ne bih oprostila. Kada bi me zamenili za nešto prolazno. Ljubav je za mene jača od svih materijalnih stvari. Ja sam za ljubav spremna na svašta. Ja volim 100%, pa kako bude bude", istakla je Đoganijeva.

foto: Damir Dervišagić

"Da li možeš da kažeš na šta si mislila kada si rekla da nemaš vremena za Marka?" glasilo je sledeće pitanje na koje je ona, pak, izgleda imala spreman odgovor pa kao iz topa rekla:

"Ja sam kasnila na snimanje, rekla sam da imamo obaveze i on i ja. Rekla sam u intervjuu da nemamo više toliko vremena, ja sam uvek na nekim putovanjima, on je u firmi. Kući smo uveče zajedno. Nisam mislila da nemam vremena od posla za dečka. Mi smo pre bili u rijalitiju, imamo obaveze", pravdala se ona.

"Zbog čega se plašiš da pevaš uživo na nastupima, ti si najtalentovanija i imaš harizmu?" glasilo je još jedno pitanje za nju.

"Ja sam se super snašla. Pevam uživo, ali postoje pesme koje pustim pa pevam preko njih, moju jednu. Moj je glas, ja radim na sebi i na mom glasu. Potrebno mi je vreme, nisam se nikada bavila ovim. Smatram da jesam talentovana za sve ovo. Narod je to prepoznao", zaključila je ona.

foto: Printscreen/Premijera

Kurir.rs, M.G/IDJTV/Foto: Nemanja Nikolić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track