SLOBO, KO SADA LAŽE? Govorio da su sve BLJUVOTINE i IZMIŠLJOTINE o njegovoj novoj vezi a sad nigde IZVINI! Ali opraštamo
Foto: Printscreen/Paparazzo lov

Dogovori se sa sobom

SLOBO, KO SADA LAŽE? Govorio da su sve BLJUVOTINE i IZMIŠLJOTINE o njegovoj novoj vezi a sad nigde IZVINI! Ali opraštamo

Stars -

Pevač Slobodan Radanović mesecima je zavlačio medije i držao u zabludi, još optužujući ih da pišu "izmišljotine" kada je reč o vezi sa Jelenom Đuričanin i nazivao saznanja novinara "budalaštinama". Sada je javno priznao ovu vezu, a sedmoj sili u najmanju ruku ostao dužan izvinjenje.

foto: Damir Dervišagić

Iako vrlo često javne ličnosti žele da sakriju svoj privatni život od očiju javnosti, ili barem delić privatnosti, korektnije je možda ne komentarisati i ne odgovarati na pitanja, no pevač je žustro odgovarao nazivajući novinare lažovima.

"Takve budalaštine više neću da komentarišem. Da mi je samo da znam ko plasira te bljuvotine. Ne zovite me više za takve notorne gluposti i laži. Da se s nekim viđam tajno, ne bih s njom išao na javno mesto, pobogu! Ako želite da pričamo o mojoj karijeri i projektima na kojima radim, tu sam. Muka mi je više od tih izmišljotina", rekao je pevač u septembru.

Nekoliko meseci kasnije, on javnosti obelodanjuje da je ipak u vezi sa Jelenom i ne pomišljajući da se izvini što je novinare nazivao lažovima dajući novi i neubedljiv izgovor da se veza dogodila skoro.

"Nisam više singl. Odskora jesmo zajedno. Nisam krio, to je odskora baš kad sam rekao da nismo u vezi, a sad kažem da jesmo", priznao je Slobodan.

Međutim, nekim drugim medijima je rekao da se ipak dogovorio sa Jelenom da od početka kriju da su u vezi i tako opet upao u zamku svojih kontradiktornih izjava.

foto: Printscreen/Instagram

"Otkad sam upoznao Jelenu dogovorili smo se da se krijemo od medija. Znao sam da će svašta o nama da se piše, a to ni meni ni njoj nije odgovaralo. Čim ste nas uslikali, znao sam da će početi haos. Mogu samo da kažem da na Jelenu gledam kao na svoju majku. O njoj imam samo reči hvale i znam da na nju mogu da računam u svakom trenutku i da će biti tu za mene, ma šta da mi zatreba".

foto: Damir Dervišagić

Slobo, dogovori se sa sobom

I tokom incidenta sa Kijom Kockar, kada mu je bivša žena upala u stan, Sloba je prvo novinarima rekao da je pozvao policiju, a onda to negirao pred kamerama iako je postojao audio zapis njegove prethodne izjave. Istog dana je na Instagramu napisao da je sve bilo laž, pa gle čuda i taj stori je obrisao.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/Foto Pritnscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track