Najnovije vesti

USKORO SE NAVRŠAVA 6 MESECI OTKAKO JE PREMINULA DIJANA MILOJKOVIĆ: A oni njen odlazak nikako ne mogu da prežale!
Foto: Printscreen

TUGA NE JENJAVA

USKORO SE NAVRŠAVA 6 MESECI OTKAKO JE PREMINULA DIJANA MILOJKOVIĆ: A oni njen odlazak nikako ne mogu da prežale!

Stars

Dijana Milojković preminula je nakon duge i teške bolesti 22. jula 2019. U januaru ove godine navršava se šest meseci od njenog odlaska, a njena porodica i dalje je zavijena u crno. Oni će tog dana izaći na njen grob u Ćupriji, a povodom polugodišnjeg pomena objavili su potresnu čitulju koja nema koga nije rasplakala. 

"Najdivnija voljena naša, tvoj lik, ljubav, hrabrost, dobrotu i plemenitost čuvaćemo zauvek u našim tužnim srcima. Neka te u tišini večnog mira prati ljubav svih nas, anđele dragi", piše u čitulji koju je porodica objavila povodom polugodišnjeg pomena.

1 / 5 Foto: Lidija Stojisavljević, Printscteen/Facebook

Podsetimo, misica se dugo borila sa opakom bolešću, a na veliku žalost pre šest meseci tu bitku je izgubila u 33. godini. Bila je srpska misica i Miss Evrope 2014. godine.

Na dan sahrane, brat Dušan od voljene sestre oprostio se drhtavim glasom, rekavši: 

"Ti si bila moj stariji brat, prijatelj, oslonac, podrška, moja ljubav, moja princeza, moja devojčica najlepša, najvoljenija, moja mezimica, moje sve! Moja nada, tatina voljena ćerka, majkino najlepše. Ovo nije kraj, jer smrt je samo životni put. Tvoja duša je bila zaista posebna. Krasila te je dobrota, ljubav, pažnja, brižnost, snaga, istrajnost... Hvala ti za sve, za radost koju si širila oko sebe. Svojim uspehom si sve nas učinila ponosnim zauvek. Opaka bolest nije promenila tvoje plemenito biće, zadržala si svoj divni osmeh, taj nas je osmeh vodio i ojačavao zajedno. Čekaj nas negde tamo, na nekom boljem mestu da opet poneseš lentu, da odigraš meč tenisa, da budeš najlepši cvet i da svojom verom i snagom opet pomeriš sve granice. Čuvaj se za nas, jer ne, nisi ti nas napustila i ostavila. Ti si nežna zvezda koja sjaji, nebeska prašima koja bdi i čuva nas, dijamantski odsjaj. Zašto se ovim ne opraštamo od tebe? Zato što ne možemo jer te zauvek volimo i ta ljubav će nas održavati, sastaviti da budemo jaki kao što si ti bila. Počivaj u miru, anđele naš! Hvala ti, neka ti je večna slava", pročitao je Dušan.

foto: Lidija Stojisavljević

Kurir.rs/Puls/Foto: Printscreen

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...