Najnovije vesti

SAŠA POPOVIĆ PORUČIO KARLEUŠI DA TREBA DA MU BUDE ZAHVALNA: Jelena, uštedeo sam ti 390.000 evra!
Foto: Dragana Udovičić

Šou

SAŠA POPOVIĆ PORUČIO KARLEUŠI DA TREBA DA MU BUDE ZAHVALNA: Jelena, uštedeo sam ti 390.000 evra!

Stars

Velikodušan: Šef „Zvezda Granda“ poručio koleginici da treba da bude srećna jer, otkako je u žiriju popularnog šou-programa, ne mora ništa da snima

Jelena Karleuša „uštedela“ je skoro 400.000 evra, i to zahvaljujući Saši Popoviću.

To joj je poručio šef „Zvezda Granda“ i rekao da, otkako je deo žirija, nije morala da snimi nijednu pesmu.

foto: Damir Dervišagić

Sve je počelo kada je Popović pitao Mariju Šerifović kada će novi album. Jelenu je to iznerviralo jer je njemu, očigledno, bitna samo ona, pa je skočila.

- Njemu nije bitno da li David nešto radi ili ja. Bitno je samo da li Marija snima, kada će taj album. To što možda ja nešto snimam, to je totalno nebitno - počela je ona, a Saša ju je, kako bi se izvukao, pitao kada će ona konačno nešto snimiti.

- Zar nije tvoja teorija da ja ne treba da snimam pesme pošto, otkad sedim ovde, popularnija sam nego ikad? - pitala ga je ona.

Spustio cenu

Tada je Popović sračunao sve i pitao koleginicu koliko joj para treba za pesmu i spot. Kada je otkrila da je to u proseku 50.000 evra, on se prenerazio, pa je spustio cenu.

- Hajde da uzmemo da je to oko 30.000 evra. Jelena ništa nije snimila pet sezona, koliko je ovde. To znači da smo ti uštedeli između 250.000 i 300.000 evra time što sediš u toj stolici! - rekao joj je Popović, a Karleuša se uvredila.

- Kako nisam, ljubavi? Duet sa Azisom, Lukasom, Milijem i Gazda Pajom?

- Taj sa Gazda Pajom se nije ni čuo. Ajde ova tri dueta da su 90.000 evra... Jelena je za pet godina snimila tri-četiri singla, umesto da je uradila dva albuma sa 16 pesama. Evo, sad da sračunamo, 16 pesama puta 30.000 evra - to je 480.000 evra! Ako oduzmemo od ovih dueta koje si snimila, koji su u proseku ukupno 90.000 evra, mi smo ti uštedeli 390.000 evra! Treba da budeš srećna! - poručio joj je Popović.

Ipak, Jelena mu nije ostala dužna i dodala je da je „Grand“ isto tako profitirao od nje.

Zainatila se

- A ja sam vama zaradila milione. Da obrnemo, od 2015. dosad, koliko milijardi dinara si zaradio zbog mene? - ponosno ga je pitala Karleuša, a direktor je kao iz topa odgovorio:

- Isto kao od 2010. do 2015. godine.

- Apsolutno isto? Ja ranije nisam videla da kupuješ jahte i skupa kola - odbrusila mu je ona.

- Postoji razlika u tome što ova emisija traje od 2004. godine, a ti od 2015. ne moraš da snimaš ni pesme ni spotove, a uvek ista lova stigne - rekao joj je Popović.

- Ispada da ja funkcionišem samo zbog „Granda“, ne zbog svojih pesama, kojih nema. Sada će ih biti, a nisi me ni pitao. E pa, sada će biti novih pesama! - rekla je Karleuša.

JK NEZADOVOLJNA UKUSOM NASLEDNICA

Moje ćerke gledaju ISKLJUČIVO JUTJUB BUDALAŠTINE

foto: Ana Paunković

Jelena Karleuša oplela je po jutjuberima.

- Moje ćerke isključivo gledaju ta s*anja, samo taj jutjuberaj, taj blogeraj i te budalaštine. Ja sam im rekla da ću još vrlo malo to tolerisati zato što su male, ali je sramota da moje ćerke slušaju ta s*anja. Mada, one su još male, kad odrastu, sigurno će se stideti toga - rekla je JK za portal Telegraf.

(Kurir.rs / Jelena Stuparušić / Foto:Dragana Udovičić)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...