JOVAN LIČI NA TATU! Iskrena ispovest Seke Aleksić po izlasku iz porodilišta: Od Jakova očekujem LJUBOMORU! (FOTO)
Foto: ATA images

priznala

JOVAN LIČI NA TATU! Iskrena ispovest Seke Aleksić po izlasku iz porodilišta: Od Jakova očekujem LJUBOMORU! (FOTO)

Stars -

Pevačica je rekla da nema nameru da se zbog porođaja povlači sa scene, već da će od aprila ući u studio i snimiti nove pesme

Seka Aleksić napustila je juče pre podne porodilište sa sinom Jovanom, kojeg je na svet donela 22. januara. Po pevačicu je došao njen suprug Veljko oko deset časova, a pola sata nakon toga srećna porodica izašla je pred predstavnike medija.

"Hvala Bogu, sve je proteklo kako treba, beba je sjajna i liči na tatu. Mala je razlika između njega i Jakova kada se rodio. Ovo je predivan osećaj koji ne može da se opiše rečima i sav bol koji osećate zapravo ne osećate jer čekate da ugledate biće koje ste nosili devet meseci", rekla je Seka, dodajući da s nestrpljenjem čeka da vidi starijeg sina.

"On mi tek nedostaje, jedva čekam da vidim njegovu reakciju kada ugleda brata. Pre nekoliko dana, kada sam mu saopštila da idem da se porodim, veoma je negodovao. Iskreno, spremna sam na sve dečje faze. Očekujem i ljubomoru, ali svakako da ću obojici biti maksimalno posvećena", kaže ona.

To što sada ima više obaveza oko dece ne znači da će zapostaviti karijeru.

"Vi znate da sam ja radoholik i borac i kod mene nema stajanja. Obaveze moraju da se završavaju, a sada imam još jedan motiv da budem još angažovanija. Ne plašim se obaveza oko dece, hvala bogu, imam pomoć, ali i to su slatke muke. Kada ste majka, onda morate da vodite računa i o porodici i o sebi. Nemam nameru da se zaustavim. Mislim da smo suprug i ja tek na početku, ako nam dragi bog da blagoslov, imaćemo još mnogo dece", zaključuje Seka.

1 / 5 Foto: Damir Dervišagić

Kurir/I.E/Foto: ATA Images

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track