MRTAV JE NAĐEN U GARAŽI A IMALA JE 17 GODINA Anabela ga nije zaboravila a ove STIHOVE za njega nikad nije javno otpevala
Foto: Damir Dervišagić

Cepaju dušu

MRTAV JE NAĐEN U GARAŽI A IMALA JE 17 GODINA Anabela ga nije zaboravila a ove STIHOVE za njega nikad nije javno otpevala

Stars -

Anabela Atijas nikada nije krila težak udarac koji joj se dogodio u Bosni kada je buknuo rat i kada je tragično ostala bez ljubavi svog života.

Ona je bila treći razred srednje škole i tada je otišla kod dečka koji je zbog rukometaške karijere u tom trenutku živeo u Švajcarskoj. Bio je profesionalni sportista, a ona je kod njega boravila tokom raspusta.

"On je želeo da završi neke administrativne poslove pred povratak u Švajcarsku. Otišao je u Goražde i pronađen je mrtav. Poginuo je. Od tog trenutka moj život se okrenuo. Sva lepota i bezbrižnost su nestali, a došli su teški dani", rekla je Anabela jednom prilikom.

Malo ko zna da je pevačica upravo svom tragično stradalom dečku posvetila pesmu na albumu grupe Fanki G iz 1998. godine. U pitanju je balada ''Pevam samo za tebe'' koju Anabela nikada nigde nije javno izvela.

Olujno nebo tužno gleda me kao da oseća te nemire i ko da zna gde ti je sada dom predaleko na nekom’ mestu s’krivenom

Tog dana, sebi sam se predala tvoj povratak sa žudnjom čekala i kao da sam to naslutila moje sunce je sudbina ugasila

Deo tebe još u duši osećam kako da ti sada svoje srce dam znam da sa visina uvek čuvaš me i pevam samo za tebe

Sa sobom sto me nisi poveo kad je sa mnom sada gotovo rek’o si da ćes se vratiti zasto mi te kradu, neću shvatiti

foto: Marina Lopičić

Kurir.rs/Alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track