STEFAN ŽIVOJINOVIĆ O AFERI ĐOGANI: Mama, ne brini, neću biti s Lunom!
Foto: Damir Dervišagić, Sonja Spasić

Šou

STEFAN ŽIVOJINOVIĆ O AFERI ĐOGANI: Mama, ne brini, neću biti s Lunom!

Stars -

Sin Lepe Brene javno je poručio fanovima, ali i majci, da mu je na prvom mestu karijera, a ne devojke, tako da neće biti s pobednicom "Zadruge".

Stefan Živojinović poručio je mami Lepoj Breni da ne brine o njegovom ljubavnom životu, kao ni o tome da će ga Luna Đogani smuvati.

Veliku pažnju poslednjih dana privukla je priča koja se tiče Brene, Stefana i Lune. Nakon što je Đoganijeva prisustvovala nastupu Živojinovića u jednom beogradskom klubu, objavila je nekoliko snimaka na Instagram na kojima on peva i poručila Breni da je rodila anđela. Ubrzo nakon toga Brenu su fanovi savetovali da sina drži podalje od Lune, što je ona lajkovala i postavila emotikon podignutog palca, aludirajući da su njeni obožavaoci u pravu.

Iako Brenin komentar nismo dobili, javio se Stefan.

"Lunu ne poznajem, niti pratim rijalitije da bih znao bilo šta o njoj. Čuo sam da je bila na mom nastupu i nadam se da se lepo provela. Što se tiče komentara na društvenim mrežama - pokazao sam da nema potrebe da se brinu oko mog ljubavnog života i da nikada nisam razočarao (smeh). Fokusiran sam na posao i na pesme koje ću objaviti u narednom periodu", rekao je Stefan za Kurir, a na pitanje šta ima da poruči Breni, kratko je prokomentarisao:

"Isto što i ostalima, da ne brine."

Luna nije odgovarala na naše pozive, dok nam se Anabela javila.

"Nemam komentar na Breninu reakciju, šta ima da kažem na to? Moja ćerka je pohvalila dečka, nije ga muvala, niti je on njen tip. Nikada ga nije pominjala u tom kontekstu", rekla je Anabela.

foto: Instagram Printscreen

Kurir/J.S/Foto: Damir Dervišagić, Sonja Spasić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track