STRUGAR UPOREDIO VEZU SA MILICOM SA VEŠ-MAŠINOM! Da li će ga posle ovih reči pevačica OSTAVITI, a žene OSUDITI?!
Foto: Printscreen/Youtube

OTKRIO SVAKI DETALJ LJUBAVI SA MILICOM

STRUGAR UPOREDIO VEZU SA MILICOM SA VEŠ-MAŠINOM! Da li će ga posle ovih reči pevačica OSTAVITI, a žene OSUDITI?!

Stars -

Petra Strugara (31) uplovio u emotivnu vezu sa pevačіcom Milicom Todorović (29), a za tu romansu zaslužna je glumčeva strast prema konjima.

"Upoznali smo se na snimanju spota za Miličinu pesmu “Ljubav manje", a desila se ljubav više. Za spot joj je bio potreban konj i njen tim je stupio u kontakt sa mnom zbog mog konja Aresa. Snimanje se odigralo u ergeli Surčin, gde sam ja svaki dan. To je bila inicijalna kapisla. Posle poznanstva, intenzivirali smo viđanja, družili smo se i shvatili da postoji nešto više među nama. Nismo se poznavali pre toga, ali smo se dosad prilično dobro upoznali", priča Strugar i dodaje da je znao neke Miličine pesme.

Medutim, nije gledao kao glumicu u pank operi “Dom za vešanje" Emira Kusturice.

"То је igrala u vreme kada sam ja tek dosao Bеograd i kad sam se spremao za “Montevideo". Stalno sam bio na treninzima i na časovima dikcije. Čuo sam da u predstavi igraju neko dvoje iz "Zvezda Granda", ali nisam uspeo da pogledam operu. Sve ove godine Milica i ja smo uspevali da mimoiđemo, ali ne možete da bežite zauvek. Stigne vas kad-tad", uveren je glumac, koji je sa pevačicom mogao da se sretne i seriji “Ordinacija", ali je ona tu ponudu odbila jer joj se uloga nije dopala.

Za tri meseca njihove veze Milica je pogledala sve filmove i serije u kojima Petar igra.

"Videla je ceo moj opus, od pet filmova. Ispratila je i "Senke 2". Znala je ko sam, ali nije obraćala pažnju na mene i, kako je izjavila, smatrala je da nisam frajer", kroz smeh prepričava Strugar.

Veza dvoje mladih popularnih je poput bilo koje druge: dosta vremena provode zajedno i putuju kad god mogu.

foto: Instagram screenshot

"Posle Nove godine Milica je imala nastup u Crnoj Gori. Ostali smo na primorju nekoliko dana i uživali smo. I kada smo već bili tu, posetili smo moje. Zašto da ne upozna moje roditelje? To je normalno. To ne govori ništa konkretno", iziričit je Petar. Mladi par za sada ne pravi nikakve planove za budućnost.

"Ne postoji garancija za veš-mašinu, kamoli za kompleksne odnose kakvi su međuljudski", ukazuje Strugar.

Ne smeta mu što je Milica, kao jedna od najlepših i najpopularnijih mladih pevačica, predmet požude drugih muškaraca. Naprotiv.

"Ni Milica nema problem što se ja dopadam ženama. Ne razmišljamo mi u tom pravcu", iskren je glumac.

foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/Gloria

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track