Najnovije vesti

ŠABAN ŠAULIĆ JE TADA ŽENI ISPUNIO VELIKU ŽELJU! A ovako je govorio o unukama samo nekoliko meseci pre TRAGEDIJE!
Foto: Dragana Udovičić

sećanje

ŠABAN ŠAULIĆ JE TADA ŽENI ISPUNIO VELIKU ŽELJU! A ovako je govorio o unukama samo nekoliko meseci pre TRAGEDIJE!

Stars

Šaban Šaulić poginuo je u Nemačkoj posle teške saobraćajne nesreće pre tačno godinu dana. Njegova udovica Gordana oglasila se putem društvene mreže Instagram tim povodom, te poručila:

"Osmehu najdraži, najtužnijih godinu dana je otkucalo... čak 365 dana... Svakim danom smo sve ponosniji na tebe i svakim danom smo sve svesniji tvoje veličine. Ne postoje reči koje bi opisale ovozemaljsku tugu, i nikada neće ni postojati... jer si ti bio nešto nestvarno, nešto što se ne može dočarati... Nedostaješ svima i nedostajaćeš zauvek... i pamtićemo te po ovom najlepšem osmehu. Mi te i dalje čekamo da nam dođeš po ponoći, ljudska veličino! Najveći si - zauvek!"

Dok je bio živ, Šaban nikada nije krio koliko mu porodica znači, te šta je sve bio spreman da uradi samo za Gocinu sreću. 

"Ja sam bio u avgustu nekih sedam dana na moru sa suprugom, ali nisam neki ljubitelj, ja sam dunavski čovek, ali moja supruga voli i ja sam želeo da joj ispunim želju i da odem sa njom, da joj pravim društvo, a ovako nisam baš ljubitelj", rekao je tada Šaban Šaulić.

Takođe, samo nekoliko meseci pred tragičnu smrt, otkrio je kako bi voleo da mu unuke dođu na koncert, koji je pripremao povodom 50 godina karijere. 

"Imam ja dve mezimice, Unu koja ima četiri godine i Emu koja ima dve, tako da su mi to dve mezimice, a da ne pričam za najstarijeg, Luku, to je dedin ponos (smeh). Videćemo, zavisi od situacije, ako im majke dozvole da dođu, ako ih dovedu, ja bih svakako voleo", priznao je tada Šaban. 

Inače, u septembru 2018. Šabanova ćerka Ilda koncertom je obeležila deceniju na estradi, a on tada nije krio koliko mu je srce puno što je njegova ćerka uspešna u svojoj karijeri:

"I te kako sam ponosan, bio je to izvanredan koncert što sam video po reakcijama ljudi koje znam i koji su bili tu. Meni je užitak i zadovoljstvo da je ona obeležila deset godina na estradi i to opravdala i svojim nastupom i pevanjem i gostima, kao i posećenosti koncerta."

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs, M.G/Pink/Foto: Dragana Udovičić

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...