ZILHA KARIŠIK SA ODMORA PRAVO U SUDNICU! Nije skidala naočare za sunce! (FOTO)
Foto: Printskrin/Instagram

UHVAĆENA

ZILHA KARIŠIK SA ODMORA PRAVO U SUDNICU! Nije skidala naočare za sunce! (FOTO)

Stars -

Zilha Karišik, još uvek zakonita supruga zadrugara Edis Fetića koji je u rijalitiju otpočeo romansu sa Draganom Mitar, čim se vratila u Novi Pazar otrčala je do suda, najverovatnije interesujući se za slučaj. Naime, Edo je posle tri meseca u "Zadruzi" pušten u rodni kraj zbog suđenja, a ona je tada bila na odmoru sa decom.

Ekipa Paparaco lova usnimila ju je nakon odmora u Novom Pazaru, kako odlazi do suda, fino stilizovana i ne skidajući naočare za sunce. Nakon toga obišla je još nekoliko mesta i susrela se sa jednom prijateljicom.

Podsetimo, pošto je Fetić završio svoje obaveze a pre nego što se vratio u rijaliti, on je objasnio kako nije ni očekivao suprugu da se pojavi tog dana, jer je sa njihovom decom na Zlatiboru.

foto: Printscreen Paparaco lov

"Nema svrhe da mi nešto ne pričamo. Sve moje odluke su podržane, bile loše ili dobre. Vidim da je podneta i tužba za razvod braka i tekovinu stečenu u braku. To je to, polako se stvari otvaraju", priznao je u "Premijeri" tom prilikom Fetić, pa po povratku u rijaliti odmah uskočio u krevet sa ljubavnicom.

foto: Printscreen Paparaco lov

Kurir.rs, M.G/Foto: Instagram screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track