TAMARIN PUT OD STJUARDESE BEZ SREDNJE ŠKOLE DO VODITELJKE! Ovo je čovek koji joj je promenio ŽIVOT, a evo gde je NESTALA
Foto: Printscreen

sve se desilo slučajno

TAMARIN PUT OD STJUARDESE BEZ SREDNJE ŠKOLE DO VODITELJKE! Ovo je čovek koji joj je promenio ŽIVOT, a evo gde je NESTALA

Stars -

Tamara Raonić obeležila je period od pre petnaestak godina na malim ekranima, kada je vodila "Grandove" emisije. Bila je jedna od najpopularnijih voditeljki, a onda se povukla.

Svojevremeno, izjavljivala je da nije mogla ni da zamisli da će se baviti ovim poslom. Naime, to joj uopšte nije bilo u planu.

Sa 18 godina i bez diplome zavšene srednje škole Tamara se prijavila na konkurs za stjuardese jedne kompanije i prošla. Naredne 2 godine bavila se ovime, ali je kasnije dala otkaz i počela da se bavi novinarstvom.

Usledila je audicija za voditelje na Trećem kanalu. Posle nekoliko eliminacionih krugova, dobila je posao, a njena prva emisija bila je "Svetlosti velegrada", koju je radila sa Stankom Crnobrnjom. Potom su usledile emisije "Uvek nedeljom" i "Pozdrav iz Beograda".

Zatim, Saša Popović je prepoznao njen potencijal i ponudio joj da vodi "Grand Show", gde je i počela da radi. Ubrzo je postala zaštitno lice, pa se odlučila da se povuče iz medija i posveti samo porodici.

foto: Printscreen

Kurir.rs, M.G/Blic/Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja