Najnovije vesti

PORODICA ŽIVOJINOVIĆ U IZOLACIJI! Lepa Brena se oglasila nakon testiranja na korona virus! Evo šta je s Prijom i Filipom
Foto: Damir Dervišagić, Sonja Spasić

Ne izlaze iz kuće

PORODICA ŽIVOJINOVIĆ U IZOLACIJI! Lepa Brena se oglasila nakon testiranja na korona virus! Evo šta je s Prijom i Filipom

Stars

Pevačica Lepa Brena i njen suprug Boba Živojinović su se pre nedelju dana vratili iz Monaka, a nakon toga su odlučili da ostanu kod kuće u karantinu, iako nisu zaraženi koronavirusom. Oni su se odmah nakon povratka iz inostranstva testirali i rezultati su bili negativni.

foto: ATA Images

Brena je potvrdila ovu vest.

- Temperaturu putnika prate na svakom aerodromu, tako da smo sigurni u naše zdravstveno stanje! Ne treba paničiti, ali treba biti odgovoran prema sebi i drugima. Virus se širi tamo gde se ne shvata ozbiljno i gde se ljudi ne pridržavaju higijenskih uslova i socijalne kulture - kaže Brena i dodaje da je celu kuću dezinfikovala:

- Uvek u proleće radim generalno čišćenje kuće, tako da je ovo za mene redovna dezinfekcija.

Ona ističe da je veoma srećna zbog toga što su njeni sinovi sa njom.

foto: Sonja Spasić

- Porodično se družimo, što nam je najviše nedostajalo. Znate, zdravlje moje porodice mi je najbitnije. Sve sam otkazala za mart i čekam dalji razvoj situacije - kaže Brena i dodaje:

- Prava je stvar što je uvedeno vanredno stanje da se spreči epidemija virusa na celo stanovništvo, pogotovo na stare, nemoćne i bolesne ljude. Situacija je alarmantna, treba se pridržavati saveta lekara. Mi smo svi veoma organizovani i radimo poslove od kuće. Ovaj narod je izdržao i mnogo veće nedaće, tako da uz veru, dobru organizaciju i strpljenje bićemo zdravi i nastavićemo naše normalne živote!

Brenin sin Stefan takođe se vratio u porodičnu kuću, a pošto imaju dosta zaliha hrane, on je rešio da kuva.

- Upravo sam u kuhinji, hoću sve da iznenadim novim receptom. Vratio sam se u porodičnu kuću kad su mama i tata došli iz Monaka. Niko od nas nema simptome, ali ne izlazimo iz kuće. Osećamo strah kao i većina i poštujemo pravila. Ne idem na treninge, a Viktorov restoran ne radi - kaže Stefan.

Filip i Prija neće dolaziti sa bebom, to je deo porodičnog dogovora.

Kod Brene i Bobe već sedam dana ne dolaze snajkaAleksandra, sin Filip i unuk Aleksandar. Folk zvezda je rekla Priji da iz kuće ne izlazi sa bebom, ali se često čuju telefonom. Obe su otkazale nastupe do kraja marta. Oni su prošle nedelje planirali veliku proslavu prvog rođendana i krštenja malog Aleksandra, ali su odustali upravo zbog koronavirusa.

foto: Kurir Tv / Printscreen

Kurir.rs/Informer

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...