Najnovije vesti

INDI ŽIVOT VISI O KONCU?! Mora HITNO na operaciju pankreasa, otkazuju joj vitalni organi! Evo šta lekari čekaju
Foto: Printscreen/Instagram

Bori se ko lavica

INDI ŽIVOT VISI O KONCU?! Mora HITNO na operaciju pankreasa, otkazuju joj vitalni organi! Evo šta lekari čekaju

Stars

Pevačica Indira Aradinović Indi operisana je 9. marta, kada joj je iz estetskih razloga smanjen želudac. Od tada je pevačica imala još jednu operaciju usled komplikacija koje su se javile nakon zahvata, a po svemu sudeći, pevačica će navodno ponovo morati pod nož kako bi joj spasli život.

Indirino stanje je kritično zbog akutne upale pankreasa, koja iziskuje hiruršku intervenciju, ali lekari čekaju da pevačicin organizam ojača da bi mogli da izvrše operaciju pod totalnom anestezijom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤🙇‍♂️🙇‍♀️🙇‍♂️🙇‍♀️

A post shared by Indira Indy Aradinovic (@indira_indy_aradinovic) on

Izvor blizak pevačici otkriva da je njeno zdravstveno stanje jako loše i da lekari daju sve od sebe da joj medikamentima smire upalu pankreasa. Trenutno se nalazi na intenzivnoj nezi u Kliničkom centru Srbije.

- Indi je u jako lošem stanju. Izmučena je od dve operacije, koje je već imala, želudac joj ne funkcioniše, dreniraju joj tečnost koja se skuplja i bukvalno pokušavaju da je malo ojačaju kako bi mogli da je ponovo operišu. Ima jaku upalu pankreasa, koja se već danima ne smiruje iako su joj dali terapiju medikamentima. Doktori se trude, ali po svemu sudeći, moraće ponovo pod nož - navodi izvor.

- Akutna upala pankreasa može da zahvati vitalne organe. Njoj je slezina već izvađena, ali postoji opasnost da upala ode na organe koji su vitalni, što može, nedajbože, da dovede do fatalnog ishoda. Situacija je strašna, ali lekari se svim silama bore. Ona je jaka žena, bori se kao lavica. Nadam se da će uspeti da ojača i da se izbori sa ovim - naveo je izvor.

Podsetimo, Indi je 9. marta operisana, nakon čega je provela 11 dana u Sremskoj Kamenici usled komplikacija nakon zahvata i hematoma koji je imala. Nakon otpusta na kućno lečenje 2. aprila nije joj bilo bolje, pa je Aradinovićeva smeštena u privatnu bolnicu. Kako joj se stanje iz sata u sat pogoršavalo jer joj želudac nije primao hranu, smeštena je ponovo u Klinički centar Srbije 4. aprila, gde joj je urađena gastroskopija i otkrivena jaka upala pankreasa i slezine, a želudac joj je bio uvrnut. Tada joj je urađena još jedna operacija, gde joj je, po navodima njene sestre Edite Aradinović, otklonjena slezina i još skraćen želudac.

kurir.rs/s.telegraf

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...