ANABELA NASTAVILA RAT PROTIV PORODICE ĐOGANI: Slađa je Vesnu pokupila ispod mosta, a onda se Đole njome oženio!
Foto: Vladimir Šporčić, Damir Dervišagić

Teške reči

ANABELA NASTAVILA RAT PROTIV PORODICE ĐOGANI: Slađa je Vesnu pokupila ispod mosta, a onda se Đole njome oženio!

Stars -

Nova runda Atijasova je, nakon što je čula da je njen bivši dever izjavio da se Luna drogirala sa očuhom Andrejem, rešila da mu žestoko uzvrati

Anabela Atijas uzvratila je Đoletu Đoganiju i rekla kako su on i Slađa Delibašić njegovu sadašnju suprugu Vesnu pokupili ispod mosta. Pevačica je pobesnela jer je njen bivši dever izjavio za jedan nedeljnik da je Luna prvi put probala drogu sa očuhom Andrejem Atijasom.

Kako vreme odmiče, porodica Đogani sve više iznosi prljav veš, a u tom ratu ne biraju oružje. Nakon što je Anabela, tokom pitanja novinara, saznala da je Đole rekao da se njena ćerka drogirala sa očuhom, doživela je napad. Zato je rešila da mu uzvrati istom merom i udari po svojoj bivšoj jetrvi, rekavši kako je ona pre udaje za Đoganija bila uličarka.

Surov

- Znaš ko je bila Vesna njemu? Uzeo ju je sa ulice. Oženio se ženom koju je uzela Slađa ispod mosta, da je odgoji i da joj da kuću koju nije imala. Oženio su njome i napravio joj dvoje dece. Je l‘ to laž? - vrištala je Anabela pred svima, a Gagi je pokušao da je smiri.

- On je surov, vratiće ti na jedan gadan način. Provociraš ga javno, sada pričaš o Vesni. Kad ti bude vratio, onda se nemoj ljutiti. Ja neću da pričam o svom bratu - pokušao je denser da smiri situaciju, ali Anabela se nije dala, jer je morala da, kako je rekla, odbrani čast svoje ćerke.

- Svi znaju ko je Vesna bila. Ne dam ni ja na moju ćerku. On ima pravo da laže, ali zato će na sud.

Luna podnosi tužbu

Luna Đogani je tada, po uzoru na mamu, ustala i sama najavila tužbu protiv rođenog strica. Kako bi ga „ponizila“, ona je otkrila i Đoletovo pravo ime.

foto: Damir Dervišagić

- Ovim putem želim da pokrenem tužbu protiv Hamita Đoganija - rekla je Luna, a onda se obratila ocu:

- Eto ti tvoj divni brat. Ovo je sramota što se radi, što se dešava, o svemu što sam pričala. Nikad u životu nisam to radila, pogotovu sa svojim očuhom.J. Stuparušić

VESNI PORUČILI FANOVI TUŽI KUČKU ANABELU

Pokušali smo da stupimo u kontakt s Đoletom Đoganijem, ali on nije odgovarao na naše pozive i poruke. Ipak, Vesna se oglasila na Instagramu i pokazala poruke podrške svojih fanova.

- Tužite kučku Anabelu, šta sve priča o vama, nemojte da ćutite. Pokažite gde je mesto psihopati jednoj. Vesna, odbrani čast svoje porodice, ne daj na sebe. Ti si kraljica, treba da plati za klevete, drži se - samo su neke od poruka.

(Kurir.rs / Foto: Vladimir Šporčić, Damir Dervišagić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track