BREGINU, PEJOVIĆEVU I POPOVIĆEVU DECU SVETLA REFLEKTORA UOPŠTE NE INTERESUJU! I rođendan se slavi bez ikakve pompe!
Foto: Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić, Vladimir Šporčić

krenuli svojim putem

BREGINU, PEJOVIĆEVU I POPOVIĆEVU DECU SVETLA REFLEKTORA UOPŠTE NE INTERESUJU! I rođendan se slavi bez ikakve pompe!

Stars -

Pojedini naslednici poznatih retko kad se i pojavljuju u javnosti sa svojim roditeljima. Među njima su svakako ćerke Ace Pejovića, Gorana Bregovića i Saše Popovića, koje su rešile da za sebe izgrade potpuno drugačije živote od onih koje njihovi poznati očevi žive.

Pejović je u dugogodišnjem braku sa suprugom Biljanom dobio je tri ćerke - Magdalenu, Mariju i Ivu, ali govoto nikada ne eksponira porodicu u javnosti. Najstarija je završila FON, dok srednja studira medicinu.

"Preponosan sam na to u kakve su ljude Magdalena i Marija izrasle. Iva je još devojčica, ali njih dve su već odrasle osobe. Osim činjenice da je jedna nedavno diplomirala, a da je druga sjajan student medicine, srećan sam kada vidim kako se ponašaju u društvu, kakve su osobe, koliko su omiljene i kako na savršen način umeju da izbegnu zamku javnosti u koju deca ljudi koji se bave javnim poslom mogu da upadnu. Biljana i ja smo se trudili da ih vaspitamo na častan način, da im usadimo prave vrednosti, da jasno razlikuju šta je dobro, a šta loše. Danas smo tu samo da podržimo njihove odluke, jer nema potrebe da im se mešamo ni u šta, to su sjajne mlade dame", rekao je Aco pre dve godine.

foto: Printscreen/Ami Dži

S druge strane, dok Brega niže brojne uspehe na poslovnom planu i važi za jednog od najuspešnijih muzičara i van granica naše zemlje, može se pohvaliti i te kako uspešnim privatnim životom. Poznato je da iz bračne zajednice sa Dženanom Bregović ima tri ćerke - Emu, Lulu i Unu. Ako gleda poreklo, po ocu je Hrvat, a po majci Srbin, supruga mu je muslimanka, a sve tri ćerke su različite veroispovesti - jedna je muslimanka, druga je budista, a treća pravoslavne veroispovesti. Iz ugla supruge i njega - to je izbor njihovih naslednica.

"Moja deca kada su bila mala ona su u vreme Bajrama bili muslimani jer su se tada dobijali pokloni, a za vreme Božića i Uskrsa su bili hrišćani jer su i tada poklone dobijali. Sada više ne znam šta slave. Mislim da je samo srednja, koja je sada u pubertetu - budista. To mi, naravno, ne smeta. Moja deca će biti Francuzi, mada vole da dolaze u naše krajeve i imaju drugarice ovde", rekao je Brega svojevremeno.

foto: Damir Dervišagić

U javnosti se nikada ne pojavljuje ni ćerka Saše Popovića i Suzane Jovanović, Aleksandra Popović, koja sada ima 21 godinu. Ono što se zna jeste da ona studira produkciju i da je uopšte ne interesuje šou-biznis, kojim se bave njeni roditelji, a u javnosti ne postoji nijedna njena fotografija. Saša je pre tri godine, kada je Aleksandra proslavila 18. rođendan, istakao da je njegova i Suzanina naslednica vrlo skromna.

"Ja sam je pitao da li hoće neko veće slavlje, ali ona je želela da sa nekoliko svojih drugarica i u krugu porodice obeleži taj dan. Mi smo jako lepo proslavili njen 18. rođendan, fino, tiho, bez ikakve pompe. Ona ne puši, ne pije, ne drogira se i ne nosi pirsinge. Ne izlazi uveče", ispričao je tada Saša.

foto: Kurir/Ljilja Stanišić

Kurir.rs, M.G/Blic/Foto: Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić. Vladimir Šporčić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track