NEVIĐENI SKANDALI, PRELJUBE, KRAHOVI BRAKOVA! Pevač varao ženu s koleginicom, ali nije JEDINI koji je ŠVRLJAO
Foto: Damir Dervišagić, Sonja Spasić

ljubav jača od svega

NEVIĐENI SKANDALI, PRELJUBE, KRAHOVI BRAKOVA! Pevač varao ženu s koleginicom, ali nije JEDINI koji je ŠVRLJAO

Stars -

Brakovi na srpskoj estradi uvek su izazivali mnogo pažnje, a kada se dese preljube, razvodi digne se velika prašina, o kojima se priča, prepričava godinama pošto se desio skandal.

Srđan iz Mobi Dika, Ana i Aleksandra

Grupa “Mobi Dik“ bila je jedna od najpopularnijih devedesetih godina, a fanovi su se i te kako razočarali kada se bend ugasio. Ipak da je među članovima bilo nešto više od poslovne saradnje priznao je frontman Srđan Čolić. On tvrdi da je bio u vezi sa obe pevčacie Anom Stanić i Aleksandrom Perović, koja je kasnije nasledila Anu.

- Bio sam u vezi i sa Anom Stanić i sa Aleksandrom Perović. One su mi bile devojke, a to smo krili i pravili se blesavi. Voleo sam i jednu i drugu - otkrio je Srđan srpskim medijima tek pre nekoliko godina iako grupa ne postoji mnogo više.

foto: Printscreen/Youtube

Jelena i Žika Zana

Jelena i Zoran Živanović iz grupe “Zana” već 12 godina su u skladnom braku, a njihova ljubav rodila se iz poslovne saradnje. Pre Jelene, Žika je bio u braku sa prvom suprugom Verom, sa kojom ima ćerke Tamaru i Mariju. Vera je svojevremeno za domaće medije izjavila da je Žika započeo vezu sa Jelenom dok su njih dvoje još bili u braku.

- On nije hteo da prizna da me je dve godine lagao kako je išao u Poljsku, a bio je u Strahinjića Bana u njenom stanu - rekla je tada Vera.

foto: Damir Dervišagić

Žika je početak ljubavi sa Jelnom kratko komentarisao.

- Stvarno smo se izborili! Na tom putu najteže je bilo zaštititi one koji ništa nisu krivi, one koje ostavljaš. S ove distance mislim da smo kroz buru prošli dobro i da brod sada mirno plovi. Svadbu su organizovali u tajnosti, 2008. godine. Ceremoniji su prisustvovali samo najbliži članovi porodice i prijatelji, ali među njima nije bilo Žikinih ćerki iz prvog braka.

Husa i Beba

Husein Alijević, poznatiji kao Husa iz grupe „Beat street” zaveo je tadašnju pevačicu iz grupe Dušanku Dekić Bebu, a kasnije je i oženio. Njihova romantična priča počela je burno, a tako se i završila razvodom posle 11 godina zajedničkog života i ćerkice koju su dobili u braku. Prošetao je novu devojku nakon razvoda od bivše žene Dušanke Dekić Bebe, sa kojom je bio u pomenutoj grupi. Husa ne krije da je srećan u ljubavi, ali ne želi da detaljiše o novoj vezi. On je pre tri godine stavio tačku na njihovu ljuav i ubrzo u javnosti pokazao novu devojku.

- Nikada u medijima nisam ni rekao da sam sa Bebom u braku, da bih sada pričao o razvodu. Ne mogu reći zašto smo se razveli, ali mogu da kažem da smo ostali u odličnim odnosima. Mi radimo zajedno i dalje. Držimo još zajedničku plesnu školu. Najbitnije i najvrednije što smo Beba i ja napravili jeste naša ćerka Doroteja - rekao je tada Husa i priznao da ima devojku.

foto: Damir Dervišagić

Đole, Slađa i Vesna

Da ni ova tema ne može bez Đoganija dokaz je upravo odnos koji je podigao medijsku prašinu u trenutku kada se sve raspalo. Đole Đogani bio je u vezi, pa u braku sa Slađanom Delibašić dok su bili deo postave “Đogani”, a onda je njihov brak doživeo krah posle 10 godina. Slađa je tada u “Miminaksoviziji” rekla da ju je on varao sa Vesnom, koja ju je nasledila kako u grupi, tako i u braku sa Đoganijem.

foto: Dragana Udovičić, Instagram

Sani i Natalija Trik FX

Jedan od retkih parova koji su vezu započeli u grupi, a u braku ostali do danas su Natalija i Sani koji čine grupu "Trik FX". Žarilili su i palili devedestih uz Đoganijeve, Ivana Gavrilovića i Dr Igija, a i pored popularnosti uspeli su da očuvaju brak.

foto: Happy screenshot

kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track