Najnovije vesti

KATARINU ŽIVKOVIĆ OVO POSEBNO PODSEĆA NA RODNI LESKOVAC! Uz logorsku vatru čekali su jutra, a sada je SAMA!
Foto: Nemanja Nikolić

PRIZNALA

KATARINU ŽIVKOVIĆ OVO POSEBNO PODSEĆA NA RODNI LESKOVAC! Uz logorsku vatru čekali su jutra, a sada je SAMA!

Stars

Katarinu Živković 1. maj podseća na detinjstvo u rodnom Leskovcu, kada je sa porodicom odlazila na kampovanje i u prirodu, uz logorsku vatru, čekala da svane praznično jutro. Ove godine, Katarina će, kako kaže, praznike provesti sama.

"Svaki put kada dođe prvi u maju, obuzmu me sećanja na detinjstvo. Setim se svih kampovanja s prijateljima i porodicom, pa me obuzme i sreća i tuga u isto vreme. Omiljeno nam je bilo da odemo u luna-park i jedemo šećernu vunu. Praznik bismo provodili u prirodi, u dobrom raspoloženju i ta jutra su mi ostala u najlepšem sećanju", navodi Živkovićeva, koja ne krije koliko joj nedostaju nastupi.

"U prvi mah sam osećala rasterećenje i na samoizolaciju sam gledala kao na prinudni odmor koji je svima nama bio preko potreban. Ipak, navikla sam da puno radim, te sam poslednjih dana sve razdražljivija i nervoznija zbog nemogućnosti da nastupam. Nedostaje mi publika, nedostaje mi da pevam, čak mi nedostaje i da se umorim posle svirke. Nisam naučila da se odmaram, pa mi sve teže pada ovo zlo koje nas je zadesilo. Pogotovo što radim ono što najviše volim i što s osmehom na licu radim svoj posao", kaže Kaća, koja se tokom karantina potpuno posvetila sebi.

"Pokušavam da ostanem pozitivna i da ne padnem psihički. Pandemija koronavirusa je mnoge stvari promenila, ali dobro je što smo svi dobili vreme za stvari koje ranije nismo mogli da radimo. Upravo zato se trudim da radim na sebi koliko mogu, treniram, odmaram mozak, čujem se sa pozitivnim ljudima i ne dozvoljavam da nešto poruši mir koji imam sama sa sobom. Napunila sam baterije, pa ću se na posao vratiti puna zdrave i dobre energije", zaključuje pevačica.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs, M.G/Alo/Foto: Nemanja Nikolić

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja