KAĆA ŽIVKOVIĆ ĆUTALA 7 GODINA O NEPRAVDI! Otkrila BOLNE detalje iz karijere i sve krivi KOLEGINICU!
Foto: ATA Images

ljubomora...

KAĆA ŽIVKOVIĆ ĆUTALA 7 GODINA O NEPRAVDI! Otkrila BOLNE detalje iz karijere i sve krivi KOLEGINICU!

Stars -

Pevačica Katarina Živković prisetila se perioda kada je zbog koleginice, pevačice ona izvisila za polufinale Grandovog festivala 2012. godine.

Ona je na svom instagram profilu otkrila kako je pesma ''9 meseci'' bila odlično prihvaćena na sceni festivala, ali joj je samo jedna koleginica, koju nije želela da imenuje, unišila uspeh i dalji plasman u festivalu.

- 2012 godine kad sam na Grandovom festivalu premijerno izvela pesmu ''9 meseci'' i za istu snimila visokobudžetni spot u dvorcu ''Dunđerski'' u Kulpinu, same pripereme za snimanje su trajale nekoliko dana jer smo kopali rovove , imali ozbiljne probe i scene sa ozbiljnom pirotehnikom koja je trebalo da dočara kako je sve zaista izgledalo, spot koji je satkan od emocija i istorijskih činjenica.

foto: Instagram

Čak smo imali i autentične kostime iz 1914. Sa tom pesmom na takmičenju nisam ušla polufinale samo iz razloga je mi je pevačica koja je tada bila u žiriju dala 0 (nula) uz obrazloženje da sam po njoj ''premršava'' - napisala je Katarina na svom Instagramu, ne objavljujući o kojoj je koleginici reč.

foto: Printscreen/Instagram

kurir.rs

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track