koja kreativnost

DA LI JE REALNO ŠTA JE URADILA?! Kija Kockar izvukla iz kutije stvari stare 20 godina i od njih napravila ČUDO!

Stars -

Pevačica Kija Kockar svakodnevno s fanovima na Instagramu deli zanimljivosti iz svog privatnog života, a jedna od njih posebno je zaintrigirala sve.

foto: Instagram Printscreen

Naime, pre nekoliko večeri u svom stanu pronašla je staru kutiju sa najrazličitijim salvetama koje je skupljala godinama, dok je bila mala. Tada je najavila da će ih na kreativan način iskoristiti za nekoliko dana, a sada je otkrila šta je zapravo uradila.

Kija je odabrala one najinteresantnije i stavila ih ispod staklene površine svog klub-stočića u dnevnom boravku u svom stanu na Zvezdari.

foto: Instagram Printscreen

"Uspomene su način da zadržite stvari koje volite, stvari koje vi ustvari jeste, kao i one koje nikada ne želite da izgubite", rekla je Kija.

foto: Instagram Printscreen

"Salvete skupljam preko dvadeset godina, imam ih još. Htela sam da radim onaj dekupaž ali bi se boje izgubile, a imam druge salvete za to. Nema ništa lepše nego kad gledaš nešto sto si kao mali skupljao i razmenjivao... Dosta toga mi je dala bakina najbolja prijateljica koja je nažalost preminula pre 10 godina. Ona mi je često donosila iz Nemačke, a ostalo smo menjali u školi", objasnila je Kockareva.

Kurir.rs/Pink

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track