JOŠ NIJE PALO UPOZNAVANJE S POTENCIJALNOM SNAJKOM! A evo šta Goca već misli o Bojani: Vidi se da je iz domaćinske KUĆE!
Foto: Damir Dervišagić

sigurna

JOŠ NIJE PALO UPOZNAVANJE S POTENCIJALNOM SNAJKOM! A evo šta Goca već misli o Bojani: Vidi se da je iz domaćinske KUĆE!

Stars -

Neko vreme samo se spekulisalo o vezi Mirka Šijana i Bojane Rodić, sestre Bogdane Ražnatović, a mladić ju je tek nedavno i potvrdio. Međutim, sa majkom Gocom Božinovskom još uvek je nije upoznao. Ipak, pevačica je sigurna da devojka dolazi iz dobre i domaćinske kuće, ali i da je lepa kao lutka.

Pevačica je, inače, u prethodnim izjavama za domaće medije sumnjala da su navodi istiniti, te tvrdila da su njih dvoje samo prijatelji.

"Neka se moj Mirko još malo iživi pre braka. Ne želim da guram kolica sa njegovim detetom po Surčinu, a da mi za to vreme njegova žena plače jer on luduje", iskrena je bila ona, a sada, po svemu sudeći, čeka trenutak kada će pasti i upoznavanje sa potencijalnom snajkom.

"Mirko me još uvek nije upoznao sa Bojanom, ali po fotografijama na društvenim mrežama vidim da je devojka lepa kao lutka. Vidi se da ona i njena sestra Bogdana dolaze iz dobre, domaćinske kuće. Sigurno su dobre devojke", zaključila je Goca.

Podsetimo, Goca je pre nekoliko nedelja iskreno sumnjala da je Mirko u vezi sa Bojanom, ali je tada, u jednom intervjuu samo potvrdila da je on izašao iz trogodišnje veze.

"Mirko voli da se šali, a ljudi to shvataju ozbiljno. On je sa devojkom u vezi pune tri godine, nikad je nije verio, tako da veridbu nije mogao ni da otkaže", rekla je tada Staru ona, pa nastavila: "Jedina je istina da su u svađi i da se trenutno ne viđaju. Koji je razlog raskida i šta se dešava između njih nije mi rekao, a ja neću da ga pitam ništa."

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs, M.G/Informer/Star/Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track